10. matematiği çok zor

Bende 10. Sınıfım bizde 1. Dönem 2. Sınavı full fonksiyon Du 1 ay çalışıp 82 almıştım ama ben biraz zor anlayan biriyim rehber matematik YouTube kanalına bak illaki biliyorsundur 3 haftaya halledebilirsin belki ama konularda çok eksiğin varsa rehber matematiği hatim et tavsiyem bu bende ikinci derece denklemler ve polinomu çalışıyorum eksiğin az sa yada anlayabilirsen halledersin

Ya bilgim hiç yok mesela bir video izledim adam x³ -1'i (x² + X-1 )e çevirdi yani bu neyle alakalı bilmiyorum mesela işlem yaparken ki kullandığı metodlarda çok eksiğim var.

Ya bilgim hiç yok mesela bir video izledim adam x³ -1'i (x² + X-1 )e çevirdi yani bu neyle alakalı bilmiyorum mesela işlem yaparken ki kullandığı metodlarda çok eksiğim var.
Hocam o küp açılımı benimde sorunum var ama sizin baya bi eksiğimiz var dediğim gibi rehber matematikği hatmedin ama sıfırdan başlayın yoksa kafanız allak bullak olur sıfırdan derken konuya sıfırdan örn. Kendinize program yapın 3 hafta var galiba önünüzde tavsiyem 7 günün 4 gününü matematiğe ayırmanız geri kalan günlerde diğer derslere çalışırsınız

Öyle yapıcam 2 haftaymış bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…