10 Mbps İnternette Hız Düşüşü

M.Ali.ASLAN

Kilopat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum. İnternetim 10mb. olmasına rağmen hız testinde 4-5 arasında gösteriyor. Geçen ay aynı sorundan dolayı bilgisayarıma format attırdım başta gayet iyi gidiyordu ama hız yine düştü ve yükselmiyor yüklemiş olacağım bir programdan mı diye araştırdım ama nafile, virüs programını kaldır nafile, hiç bir şekilde düzelmiyor ne yapabilirim. Ayrıca ttneti suçlamayın çünkü uydu net kullanıyorum.
Bunlar da değerler : Speedtest.net by Ookla - My Results

Arkadaşım eğer interneti daha yeni açtırdıysan oluyor. Ben de de oldu. Modemi yarım saat kapat. Sonra aç. Düzelmiş olucaktır.

6 yıldır kullanıyorum modem eskimiş olabilir diyedebilirsin ama diğer pc de böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.

6 yıldır kullanıyorum modem eskimiş olabilir diyedebilirsin ama diğer pc de böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
Yav sen bir modemi kapat yarım saat. Düzelmezse müşteri hizmetlerini ara. Ek Hız Paketi al. Aldıktan sonra modemi resetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…