10 metre Ethernet kablosu önerisi

Cabbararar

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İnternet kablom vardı internet paketimiz 75 üstünde olmasına rağmen Speedtest'te vesaire 75 gösteriyordu. Kablo değişince bu durum düzeliyordu benim 10 metrelik bir kabloya ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Hocam fiberiniz varsa bant genişliği büyük ise 189 MB/S bile görürsünüz.

Hocam fiberiniz varsa bant genişliği büyük ise 189 MB/S bile görürsünüz.

Kablom bozuldu hocam şu an maalesef göremiyorum yanlış bilmiyorsam 100 MB internetimiz var onun icin 10 metre uzunluğunda bir kablo arıyorum modemden odama cekebileceğim.

Ugreen CAT6 Ethernet kablosu, siyah, 10 metre,​

Amazon'da 256TL bakabilirsin.​

Kablom bozuldu hocam şu an maalesef göremiyorum yanlış bilmiyorsam 100 MB internetimiz var onun icin 10 metre uzunluğunda bir kablo arıyorum modemden odama cekebileceğim.

Salondan odama çekmek için ben de 12-13 metrelik kablo almıştım. Acil lazım olduğu için yakındaki bir bilgisayarcıya gidip direkt olarak adamdan istemiştim. CAT6 yeterli olacaktır.

CAT6 alabilirsin, en uygununu elektrikci de bulursun.
Ugreen CAT6 Amazon.com.tr

Ugreen CAT6 Ethernet kablosu, siyah, 10 metre,​

Amazon'da 256TL bakabilirsin.​

Salondan odama çekmek için ben de 12-13 metrelik kablo almıştım. Acil lazım olduğu için yakındaki bir bilgisayarcıya gidip direkt olarak adamdan istemiştim. CAT6 yeterli olacaktır.

Hepinize teşekkür ederim 1 hafta önce ürün elime ulaştı gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…