10 metre Ethernet kablosu önerisi

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
  • İnternet hızı 100 Mbps (altyapı Max bu kadar )
  • 10 metre uzunluğunda.
  • Kaliteli bir malzeme.
Üstte belirttiğim özelliklere sahip bir Ethernet kablosu arayışındayım. Yardımcı olan herkese şimdiden müteşekkirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam CAT6 olsun kalanı çok da önemli değil herhangi biri işinizi görür. Eğer çok kaliteli olsun derseniz kablonun da çeşitleri var ama hızın değişmeyecek ayrıca 100Mbps için hiçbir farklılık olmaz kafanıza uyan bir kablo alabilirsiniz tek şart CAT6 olması.

Amazon.com.tr hocam 15 metrelik versiyonu kalmış, ben 10 metreliğini kullanıyorum güzel.

Parke altından vs. geçmeyecekse şöyle bir kablo işini görür fazla para vermene gerek yok.

Yıllardır bu modeli kullanıyorum çok menmunum evde kedim var kabloyu ısırmasına rağmen hiçbir hasar yok.

Duvara bantlı olacak, dediğiniz kablo güzel duruyor bunu satın alabilirim.

Yıllardır bu modeli kullanıyorum çok menmunum evde kedim var kabloyu ısırmasına rağmen hiçbir hasar yok.

Attığınız model arkadaşın attığından daha pahalı buna değer mi? Kablo sabitli olacağı için ve tek yaşadığım için dayanıklılık çok mühim değil.

Amazon.com.tr hocam 15 metrelik versiyonu kalmış, ben 10 metreliğini kullanıyorum güzel.

Maalesef 15 metre olmaz 10 olmalı.

CAT5E bile işini görür. Sabit kullanacaksan çok para bayılmaya gerek yok dediğim gibi. Bu tip bi kablo var. Parke altından geçiyor bi kısmı 2 senedir sağlam daha sorun yaşamadım.

CAT5e bile işini görür. Sabit kullanacaksan çok para bayılmaya gerek yok dediğim gibi. Bu tip bir kablo var. Parke altından geçiyor bir kısmı 2 senedir sağlam daha sorun yaşamadım.

CAT mevzusu nedir ne değişiyor?

Modemin kutusundan çıkan CAT5E kablo ile 1000 Mbps hızı bile rahatlıkla alıyorum. Özellikle fazla zarar görmeyecek, kapı altları gibi yerlerden geçmeyecek kablolar için büyük masraflar etmenizi önermiyorum. Elektrikçi ya da bilgisayarcılarda isteğe göre metre hesabı satılan ve uç çakılan kablolar bile bence iş görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…