Hocam CAT6 olsun kalanı çok da önemli değil herhangi biri işinizi görür. Eğer çok kaliteli olsun derseniz kablonun da çeşitleri var ama hızın değişmeyecek ayrıca 100Mbps için hiçbir farklılık olmaz kafanıza uyan bir kablo alabilirsiniz tek şart CAT6 olması.
KabelDirekt – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 10m – 0,25-30m arasında mevcuttur (10Gbps, Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/gümüş) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KabelDirekt – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 10m – 0,25-30m arasında mevcuttur (10Gbps, Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/gümüş) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CAT5E bile işini görür. Sabit kullanacaksan çok para bayılmaya gerek yok dediğim gibi. Bu tip bi kablo var. Parke altından geçiyor bi kısmı 2 senedir sağlam daha sorun yaşamadım.
CAT5e bile işini görür. Sabit kullanacaksan çok para bayılmaya gerek yok dediğim gibi. Bu tip bir kablo var. Parke altından geçiyor bir kısmı 2 senedir sağlam daha sorun yaşamadım.
Modemin kutusundan çıkan CAT5E kablo ile 1000 Mbps hızı bile rahatlıkla alıyorum. Özellikle fazla zarar görmeyecek, kapı altları gibi yerlerden geçmeyecek kablolar için büyük masraflar etmenizi önermiyorum. Elektrikçi ya da bilgisayarcılarda isteğe göre metre hesabı satılan ve uç çakılan kablolar bile bence iş görüyor.