6 600002 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 1 Ağustos 2024 #1 Merhaba bir Xbox kolu aldım ve bilgisayarımın ana kartında Bluetooth yok. Bir Bluetooth adaptörü alabilirim ama sürekli pile para vermekde istemiyorum bende ilk önce 3 metre Type-C kablo almak istedim ama fiyatı 250 TL idi. Sonra aklıma geldi 10 metrelik dişi-erkek bir uzatıcı alsam düzgün çalışır mı diye. Uzatma kablosunun linki: 4635 Usb Uzatma Kablosu 10 Metre Uzatıcı Dişi Erkek Fiyatları ve Özellikleri 3 metre Type-C kablosunun linki: Zore Shira Serisi Type-C Usb Kablo 3 Metre-Siyah-Siyah Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Merhaba bir Xbox kolu aldım ve bilgisayarımın ana kartında Bluetooth yok. Bir Bluetooth adaptörü alabilirim ama sürekli pile para vermekde istemiyorum bende ilk önce 3 metre Type-C kablo almak istedim ama fiyatı 250 TL idi. Sonra aklıma geldi 10 metrelik dişi-erkek bir uzatıcı alsam düzgün çalışır mı diye. Uzatma kablosunun linki: 4635 Usb Uzatma Kablosu 10 Metre Uzatıcı Dişi Erkek Fiyatları ve Özellikleri 3 metre Type-C kablosunun linki: Zore Shira Serisi Type-C Usb Kablo 3 Metre-Siyah-Siyah Fiyatları ve Özellikleri
D davut1 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 29 14 Ağustos 2025 #2 Ürünü alıp denedin mi bende yan odadaki projeksiyona bilgisayarı bağlamak istiyorum gecikme yapar mı diye kafamda sorun oluştu.
Ürünü alıp denedin mi bende yan odadaki projeksiyona bilgisayarı bağlamak istiyorum gecikme yapar mı diye kafamda sorun oluştu.