10₺ Mouse Pad Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar, gerekirse bütçeyi 15-20₺'ye kadar genişletebilirim. Ben Razer Goliathus düşündüm ama kayıyor diyenler var. Siz ne önerirsiniz?
Hocam bu ürünü hep gittiğimiz internet kafeden oyuncu mousesi alınca yanında çıkmıştı. Hiç önermiyorum. Çok fazla soyuluyor, kayıyor yani sizi hiç mutlu etmez zaten size 18 TL civarına patlayacak. Onun yerine kesinlikle bu mouse pad'i öneririm. Bakın preo diye marka mı var diyeceksiniz ama yaklaşık 3,5 yıldır oyuncu klavyem, oyuncu mousem ve mouse padim preo marka. Ve cidden tam bir fiyat performans ürünü. Hala sapa sağlamlar. Şuan da bu mouse padi kullanıyorum zaten. Hani cidden düşük bütçenin en iyisidir. Ama kargoya para vermektense gidip mağazadan almanız daha sağlıklı olur ve internet sitesinde bulunmayan modellerini de bulabilirsiniz. Kesinlikle önerimdir.

İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı