10. nesil i5 sistem GTA V kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
10.nesil her türlü kaldırır ama GT serisi ekran kartı düşük ayarlara alırsan akıcı oynayabilirsin tabii bu yazdıklarım desktop modeli ise zorlanmazsın ama laptop ise biraz ısınabilir.

10.nesil her türlü kaldırır ama GT serisi ekran kartı düşük ayarlara alırsan akıcı oynayabilirsin tabii bu yazdıklarım desktop modeli ise zorlanmazsın ama laptop ise biraz ısınabilir.

Laptop değil hocam, masaüstü. Dediğiniz gibi düşük ayarlarda sorunsuz oynar.

Benim hatam, virgülü kendi zihninden koyamayan insanlarla aynı ortamdaydım. Hemen düzeltelim.
Yazmayı bilmiyorum demiyor da zihninden virgül koyamayan insanlarla aynı ortamdayım diyor. Komedi Bu forumda yazım kurallarına uyman lazım. Kuralları okumaya tenezzül etseydin, böyle saçma bir yorum yapmazdın.

Yazmayı bilmiyorum demiyor da zihninden virgül koyamayan insanlarla aynı ortamdayım diyor. Komedi Bu forumda yazım kurallarına uyman lazım. Kuralları okumaya tenezzül etseydin, böyle saçma bir yorum yapmazdın.
en azından okuduğumu anlıyorum, pek takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…