10. nesil iPad alınır mı?

Arniest

Femtopat
Lise öğrencisiyim, hem ders hem de ara sıra oyun oynamak için iPad 10.nesil almayı düşünüyorum. Apple Pencil almayı şu anlık düşünmüyorum, elimde Logitech M240 Bluetooth mouse var onunla kullanmayı düşünüyorum. Daha çok not tutmak için değil de ders videoları vs. izlemek için alacağım. Bir de kullanan kişiler sarjının ortalama ne kadar gittiğini ve yaşadıkları herhangi bir sorun var mı yazarlarsa sevinirim.

Eğer Apple takıntınız yoksa tab S9 bakın derim ama eğer Apple cihaz almak istiyorsanız 10. Nesil alınabilir.

Apple takıntım yok ama 5-6 yıl boyunca kullanacağım için IPad'in daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
Ben 5 senedir tab s7 kullanıyorum ve hâlâ bir sıkıntısını görmedim. Samsung tablet işinde gayet iyi zaten. Tab S serisi tabletlerin yanında S-Pen zaten hediye olarak geliyor. Dediğim gibi Apple takıntınız yoksa tab s9 güzel bir seçenek olur.

Ben 5 senedir Tab S7 kullanıyorum ve hâlâ bir sıkıntısını görmedim. Samsung tablet işinde gayet iyi zaten. Tab s serisi tabletlerin yanında S Pen zaten hediye olarak geliyor. Dediğim gibi Apple takıntınız yoksa Tab S9 güzel bir seçenek olur.

iPad 10.nesil bir tık bütçemi aşıyor S9 FE bütçeme tam uygun S9 FE Plus'da almayı düşündüm fakat kullanan kişilere sorduğumda taşınabirlik açısından hem zor (boyutundan kaynaklı)hem de fazla ağır olduğu söyleniyor. Galiba S9 FE bana uygunIPad'e gerek yok gibi teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı