10. nesil IPad'de ölü pixel var mı?

mtsn6

Centipat
Daha fazla  
iPad 10. nesil 2 gün oldu alalı ekranda şu şekil 2-3 tane nokta var uzaktan bakınca nokta gibi duruyor, ekran koruyucu takarken fark ettim. Ölü pixel mi, ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_2684.jpeg
    938,5 KB · Görüntüleme: 94
iPad 10. nesil 2 gün oldu alalı ekranda şu şekil 2-3 tane nokta var uzaktan bakınca nokta gibi duruyor, ekran koruyucu takarken fark ettim. Ölü pixel mi, ne yapmam lazım?

Hocam o ölü nokta değildir gibi gözüküyor ama test yaparsanız daha net bir sonuç alırsınız.

Foruma yeni kayıt olduğum için kuralları bilmiyordum kısıtlama yedim. Kusura bakmayın geç dönmek zorunda kaldım.
Ölü pixel mi değil mi tam emin değilim ama flash tutunca o piksel arkada ne renk olursa olsun beyaz oluyor. Test sonuçları da ekte.
@zenix @ir0xy @Teru @Denizius124

Testleri var onlardan yapın eğer varsa gönderin garantiye.
İnternet sitesinden mi aldınız?

Pozitif Teknoloji'den aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_2687.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2685.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkışmış piksele benziyor. Gösterin gidip aldıysanız.

Hocam çok geç olmadan verin servise baksınlar.

İnternetten almıştım servise vereceğim, yeni ürün talebinde bulundum.

Ayrıca 3 tane buldum. Bundan çok ufaklar. Normal kullanımda belli olmuyorlar ama ne de olsa ayıplı mal.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayrıca 3 tane buldum. Bundan çok ufaklar. Normal kullanımda belli olmuyorlar ama ne de olsa ayıplı mal.
Merhaba an itibariyla bu sorunla bende karşılaştım. Aynı siteden aldim birkaç gün oldu ve ne yaptınız ve sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…