10. nesil işlemciye Windows 7 kurdum

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün canım sıkıldı ne yapsam ne yapsam diye düşünürken Windows 7 kurmayı deneyeyim dedim aslında kurmak istemiyordum amacım sadece baştaki fare ve klavye çalışmama sorununu çözmekti fakat o sorunu çözünce neden bilmiyorum kurmaya devam ettim ve en sonunda kurdum. Steam desteğini çekene kadar bu işletim sisteminde kalmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorunuz var ise sorabilirsiniz. Cevap vermekten mutluluk duyarım.

NVMe diskte ve UEFI olarak çalışabiliyor mu?

Hocam UEFI değil legacy olarak kurdum benim için arasında hiçbir fark yok. Ve SATA SSD'ye kurdum şu an açılışı her şeyi gayet hızlı. UEFI olarak kurmayı denemiştim ilk baş ama Windows başlatılıyor ekranında takılı kaldı biraz daha uğraşsaydım çözebilirdim ama benim için fark etmiyor o yüzden direkt legacy kurdum.

Dizüstü bilgisayarımda NVMe disk bulunuyor, SATA SSD için yer var mı bilemiyorum Çoklu işletim sistemi kullandığımdan UEFI olmasını istiyorum açıkçası. Windows 11 ile MacOS Ventura kurulu, boş bir bölüme uğraştırmadan kurmak istiyordum ama uğraştıracak gibi Bazı Windows 7 UEFI türlerini denedim ama Windows Başlatılıyor ekranında kırmızı bir ekran geliyordu, birkaç şey denememe rağmen işe yaramadı

Hocam SSD için yer var ise ve kurmak istiyorsanız SATA SSD alıp deneyebilirsiniz size her türlü yardımcı olurum. Hem bildiğim kadarıyla farklı SSD de olunca legacy olarak da boot edebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…