10 parmak klavye nasıl öğrenilir?

Greatco27

Centipat
Daha fazla  
İki parmak 60 wpm civarı yazabiliyorum fakat on parmak bir türlü 45 wpm in üstüne çıkmıyor. Bir de yan yana olan harfler(örneğin: Ş ile I, y ile t) çok karışıyor. 10 parmak klavye öğrenmek için ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki parmak 60 wpm civarı yazabiliyorum fakat on parmak bir türlü 45 wpm in üstüne çıkmıyor. Bir de yan yana olan harfler(örneğin: Ş ile I, y ile t) çok karışıyor. 10 parmak klavye öğrenmek için ne önerirsiniz?

Yani bence tek çözümü pratik yapmak öyle yaparsın diyorum ben mesela 10 parmakla bir aralar 80'e kadar çıktım belki yukarısınada çıkardım bilemem artık pratik yapmaya yapmaya artık 50'ye kadar düştü yani kısaca önerim pratik ve sohbet yerlerinde hızlıca yazı yazmaya çalış veya insanlarla konuş.

Halk eğitim merkezlerinde kurslar var işe yararmi tartışılır. Yani YouTube'da yüzlerce video var oradan da öğrenilir diye tahmin ediyorum.
F klavyeyi hayatımda hiç kullanmamıştım ve F klavye kursuna gittim fakat tam öğrenemedim. Çok fazla pratik yapmak gerek.

Bunun en büyük artısı geçmişinde yazma gerektiren oyunlar oynamaktan geliyor. Örnek vermek gerekirse roleplay tabanlı, text oyunlardır. Bunun en büyük artısı samp ve gta5'in text rp sunucuları... Az mı vakit geçirdik

Technopat Haberler

Geri
Yukarı