10 parmak yazmaya nasıl alışılır?

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Yıllardır günlük klavye kullanıyorum ama hala 10 parmak yazmaya başlayamadım, otomatik sadece işaret parmağını kullanabiliyorum, sizde de durum böyle mi?

Yıllardır günlük klavye kullanıyorum ama hala 10 parmak yazmaya başlayamadım, otomatik sadece işaret parmağını kullanabiliyorum, sizde de durum böyle mi?

Hocam bazı siteler, uygulamalar oluyor onun için onları deneyin her gün pratik yapın illaki başarırsınız hedeften vazgeçmeyin yeter.

Hocam ben 10 parmak değil de 7-8 parmak kullanıyorum Yıllardır da klavyeye bakmadan yazmaya alışamadım. Sanırım çalışma falan yapıyorlar.

Tamamıyla 10 parmak çok zor. Ben 6-7 parmak aktif yazıyorum klavyeye hiç bakmadan. Bazı siteler var 10 parmak hız testi adında girin oralarda çalışın eliniz alışır, klavyeye de bakmadan yazmaya çalışın.

Hiç o kadar para vermeye gerek yok eğer profesyonel bir kariyer istenmiyorsa.

Bakabileceğiniz sitelerin bazıları

Hocam ben 10 parmak değil de 7-8 parmak kullanıyorum Yıllardır da klavyeye bakmadan yazmaya alışamadım. Sanırım çalışma falan yapıyorlar.
Bende 7-8 parmak kullanıyorum klavyeye bakmadan yazıyorum zamanla alışılıyor ya

Bende 7-8 parmak kullanıyorum klavyeye bakmadan yazıyorum zamanla alışılıyor ya
Hocam bende bazen ortadaki tuşlara bakmadan yazıyorum ama klavyenin sağ sol tarafını kullanmam gerekince olmuyor. Bir de klavyeden klavyeye de değişir bence. Her klavyenin yüksekliği, basış gücü farklı bunlar büyük fark yaratıyodur diye düşünüyorum.

Evet %60 klavye kullanıyorum bu klavyede 10 parmak kullanmak çok zor en uygunu 7 genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…