10 puanla kaçırılan lise gelebilir mi?

27Muhammed27

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar LGS puanımı cevap anahtarından hesapladım. 10 puanla istediğim liseyi kaçırdım. Nakil ile acaba alırlar mı? İlk naklim bu arada.

Arkadaşlar LGS puanımı cevap anahtarından hesapladım. 10 puanla istediğim liseyi kaçırdım. Nakil ile acaba alırlar mı? İlk naklim bu arada.
Olabilir ilk sıraya yaz.

Yedek kontenjanlar vardı en son. Puanı düşük olanlar oralara kalıyordu. Eğer puanı yettiği halde orayı tercih etmeyen öğrenci olursa oraya yedeklere kalanları alıyorlardı. Belki bir şans girersiniz.

puanını hesapladın ama senin hesapladığın puan 2023'e göre. Yani işler değişebilir. Ancak 10 puan ise girebilme ihtimalin var ilk sonuçlarda giremesen bile sonradan yedekle olur

o istediğin okulu ilk sıraya yaz geri kalan olabilecek okulları sırayla diğer sıralara yaz. İlk sıradan okulun gelmezse diğer tercihlerinden gelen liseyi okurken naklini iste bir süre sonra onaylanır veya onaylanmaz

Eğer olmazsa nakille alırlar mı?
Bunların hepsi okula gidecek kişi sayısına bağlı. Birisi okuldan ayrılırsa dönem içinde belki şansınız olur. Ancak 100 kontenjan varken 100'ü de doluysa ve kimse ayrılmazsa sizin yaşıtlarınızdan o zaman almazlar doğal olarak.

Bu soruna direkt evet veya hayır diyemeyiz.

Hele bismillah nasıl öğrendin puanını? Bende sonuçları rastgele siteye girdiğimde 443 yazmıştı ama 465 almıştım. Milletib puanı da önemli. Yat dinlen açıklanana kadar.

O istediğin okulu ilk sıraya yaz geri kalan olabilecek okulları sırayla diğer sıralara yaz. İlk sıradan okulun gelmezse diğer tercihlerinden gelen liseyi okurken naklini iste bir süre sonra onaylanır veya onaylanmaz.

Hele bismillah nasıl öğrendin puanını? Bende sonuçları rastgele siteye girdiğimde 443 yazmıştı ama 465 almıştım. Milletib puanı da önemli. Yat dinlen açıklanana kadar.

Ciddi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…