10 saat çalışmak

Hydrawarrior

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler bir iş buldum ve adamlada anlaştım. Şu an gideli 3 gün oluyor ama zorlanıyorum.
Biraz ağır bir iş ve sürekli taşıma yapmam gerekiyor. Sadece yemek molası var şuan için dinlendiğim zamanlar anca bir kenarda 1 yada 2 dakika oturmak Adam bana asgari ücret verceğini söylemişti ama ne tarzda vereceğini söylememişti. Ne yapmalıyım?
(Sadece bu yaz çalışacağım ailemin durumu iyi olmasına rağmen çalışmayı seçtim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarzda verecek derken? Cumartesi pazar tatilse 10 saat normal gibi. Bence hafif bir iş bulmaya çalış hocam fabrikalar var paketleme, üretimde çalıştıran. Ve sadece yemek molası çok saçma. Günde en az 2 kez 15 dakika mola hakkın olmalı.

İyi günler bir iş buldum ve adamlada anlaştım. Şu an gideli 3 gün oluyor ama zorlanıyorum.
Biraz ağır bir iş ve sürekli taşıma yapmam gerekiyor. Sadece yemek molası var şuan için dinlendiğim zamanlar anca bir kenarda 1 yada 2 dakika oturmak Adam bana asgari ücret verceğini söylemişti ama ne tarzda vereceğini söylememişti. Ne yapmalıyım?
(Sadece bu yaz çalışacağım ailemin durumu iyi olmasına rağmen çalışmayı seçtim.)
3 ay çalışma için bu kadar ağır bir işe girmek ne kadar mantıklı?
Ben A101'de çalışıyorum mesela zor evet ama seninki kadar değil.

Biraz ağır bir iş ve sürekli taşıma yapmam gerekiyor. Sadece yemek molası var şu an için dinlendiğim zamanlar anca bir kenarda 1 ya da 2 dakika oturmak adam bana asgari ücret verceğini söylemişti ama ne tarzda vereceğini söylememişti. Ne yapmalıyım?

Durumunun olmasına rağmen çalışman çok iyi bir şey ileride zorlanmazsın.

Manavda çalışıyorum maaş asgari ücret mola molayı yemek molası dedi.

Yaparım dedi yaşımda tutuyor ama konuştuğumuz sırada yapmadı.
Yaparım diye diye uzatır çoğu. Her gün fazladan 200 300tl vermek istemezler. Dediğim gibi, başka bir iş bul bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı