C chun Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim?
Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 16 Ağustos 2024 #2 chun dedi: Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim? Genişletmek için tıkla... Amaç nedir niye böyle birşey yaptınız? Kilo verme böyle birşey değil.
chun dedi: Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim? Genişletmek için tıkla... Amaç nedir niye böyle birşey yaptınız? Kilo verme böyle birşey değil.
arda211 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Dün yediğin yemekle duruyorum demişsin. Şimdi biz sana kilo alırsın desek bugünde aç mı kalacaksın? Gidip yemeğinizi yiyin.
Dün yediğin yemekle duruyorum demişsin. Şimdi biz sana kilo alırsın desek bugünde aç mı kalacaksın? Gidip yemeğinizi yiyin.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.499 Çözümler 5 16 Ağustos 2024 #4 chun dedi: Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman yediğin değil ne kadar ve ne yediğin önemli.
chun dedi: Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim? Genişletmek için tıkla... Ne zaman yediğin değil ne kadar ve ne yediğin önemli.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.008 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2024 #5 chun dedi: Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim? Genişletmek için tıkla... Almazsın ama ağır şeyler yememeni öneririm dünden beri açsın sonuçta rahatsız edebilir.
chun dedi: Hocam başlıktaki gibi dün yediğim yemekle duruyorum 10 saatlik yolculuk yaptım hiçbir şey yemedim saat yaklaşık akşam 8. yemek yesem kilo alir miyim? Genişletmek için tıkla... Almazsın ama ağır şeyler yememeni öneririm dünden beri açsın sonuçta rahatsız edebilir.