R ronark Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 204 16 Temmuz 2020 #1 Merhaba, elimde 10 sene öncesinin kesintisiz güç kaynağı bulunuyor. Bilgisayarı bağlayıp çalıştırsam sıkıntı yaratır mı? Not: Lütfen UPS ile PSU'yu karıştırıp yorum yapmayın.
Merhaba, elimde 10 sene öncesinin kesintisiz güç kaynağı bulunuyor. Bilgisayarı bağlayıp çalıştırsam sıkıntı yaratır mı? Not: Lütfen UPS ile PSU'yu karıştırıp yorum yapmayın.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Temmuz 2020 #2 Şarjı muhtemelen 1-2 dakika anca yetecektir. İçi ölmüştür diye tahmin ediyorum.
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 16 Temmuz 2020 #3 Pilleri ayrı ayrı sağlam ise olmaz; ancak biri sıkıntılı ise o zaman masraf çıkartır.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #4 hocam valla onun çalışması mucize zaten
R ronark Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 204 16 Temmuz 2020 #5 Elektrik kesildiğinde bilgisayarımı kapatacak kadar tutsa yeter, tahminimce yeni güç kaynaklarındaki gibi yüksek akım, yüksek ısı koruması yoktur bilgisayar parçalarına zarar verir mi sizce? Recaizade Mahmut Efendi dedi: Şarjı muhtemelen 1-2 dakika anca yetecektir. İçi ölmüştür diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... turkokan dedi: Pilleri ayrı ayrı sağlam ise olmaz; ancak biri sıkıntılı ise o zaman masraf çıkartır. Genişletmek için tıkla... Metehan Berk Asıcı dedi: hocam valla onun çalışması mucize zaten Genişletmek için tıkla...
Elektrik kesildiğinde bilgisayarımı kapatacak kadar tutsa yeter, tahminimce yeni güç kaynaklarındaki gibi yüksek akım, yüksek ısı koruması yoktur bilgisayar parçalarına zarar verir mi sizce? Recaizade Mahmut Efendi dedi: Şarjı muhtemelen 1-2 dakika anca yetecektir. İçi ölmüştür diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... turkokan dedi: Pilleri ayrı ayrı sağlam ise olmaz; ancak biri sıkıntılı ise o zaman masraf çıkartır. Genişletmek için tıkla... Metehan Berk Asıcı dedi: hocam valla onun çalışması mucize zaten Genişletmek için tıkla...
Onur Semi Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2020 #6 Bence riske atmayın olası bir kesintide parçaları koruyamayabilir hatta üstüne zarar bile verebilir.