10. sınıf 2. dönem için çalışma planı önerisi

sulukurabiye

Picopat
Daha fazla  
Ben ekteki gibi bir program oluşturdum, hemen fazla zorlamayacak tekrara yönelik bir program lazım. Sayısalcıyım.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-09_223846363.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 56
Ben saat kısıtlamasıyla verimli çalışabileceğini düşünmüyorum. Onun yerine sadece hangi konulara ya da derslere çalışacağını önceden planla. Çalışabildiğin kadar çalış yorulunca bırak. Robot değilsin ki dakik çalışasın. Sadece bitirecek bir hedef koy. Ortada süre olursa istemeden de olsa verimin düşecektir çünkü aklın kaç dakika çalıştığın kaç dakika dinlendiğinde olur.
Deneme hariç tabi. Deneme sınavlarında branşlarda süre tut.

Kanka bende yeni başladım çalışmaya sana en iyi verebileceğim tavsiye her gün 20 paragraf çöz.

Ben ekteki gibi bir program oluşturdum, hemen fazla zorlamayacak tekrara yönelik bir program lazım. Sayısalcıyım.
Tekrarını okula gidiş gelişlerde ve okuldaki dinlemeye değmeyen derslerde yap bence.
Soru çözümlerini arttırman iyi olabilir.
Okuldaki dersleri gözden geçirip daha iyi değerlendirebilirsin. Mesela ben bizim okuldaki dersleri değerlendirdiğimde haftalık 18 derste kendim çalışsam daha verimli olabileceğini fark etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…