10. sınıf 2. dönem nakil oluyor mu?

• Konuyu başlatan OrSPg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 450

OrSPg

Decapat
Arkadaşlar selamünaleyküm. Anadolu lisesindeyim. Anadolu mesleğe geçeceğim. Başvuru yaptım ama e okulda gözükmüyor sorun ne olabilir?

Oluyor.

Ne zaman yaptın nakili. Bekle biraz.

Hocam ben yaptım e okulda gözükmüyor, onay alınca e devletten gözükür herhalde, birde martın son haftası sınavlarda olucak o yüzden nakil onayında sıkıntı çıkmaz değil mi?
Sanmıyorum hocam. Eğer sınavları şuanki okulunuzda olmak istemiyorsanız müdür ile görüşün ve nakil yapacağınızı belirtin. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.

Sanmıyorum hocam. Eğer sınavları şuanki okulunuzda olmak istemiyorsanız müdür ile görüşün ve nakil yapacağınızı belirtin. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkürler hocam. Yok sınavları olurum sıkıntı olmaz ama aylık olacağını bilsem geçen hafta yapardım. Neyse artık beklicez. Şu e okul sorunu düzelse, nakil bilgisi gözükmüyor o canımı sıkıyor.

Hocam Nakil Başvurusu yap diyince, uyarı geçiyor, orta öğretim kurumları yönetmeliği madde 37 ye göre 10. Sınıf 1 dönem sonuna kadar yapılıyor yazıyor. O yüzden mi gözükmüyor e okulda acaba?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Yok sınavları olurum sıkıntı olmaz ama aylık olacağını bilsem geçen hafta yapardım. Neyse artık beklicez. Şu e okul sorunu düzelse, nakil bilgisi gözükmüyor o canımı sıkıyor.

Hocam Nakil Başvurusu yap diyince, uyarı geçiyor, orta öğretim kurumları yönetmeliği madde 37 ye göre 10. Sınıf 1 dönem sonuna kadar yapılıyor yazıyor. O yüzden mi gözükmüyor e okulda acaba?
Başvuruyu kaydedebiliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı