Bende öyle biliyorum.Nakiller artık aylık oluyor.
Dün saat 18:00 gibi yaptımOluyor.
Ne zaman yaptın nakili. Bekle biraz.
Nasıl hocam ya, eğer öyleyse çok kötü amaNakiller artık aylık oluyor.
Şubat'ta haftalıktı hocam. Bu ay aylığa geçildi.Dün saat 18:00 gibi yaptım
Nasıl hocam ya, eğer öyleyse çok kötü ama
Hocam ben yaptım e okulda gözükmüyor, onay alınca e devletten gözükür herhalde, birde martın son haftası sınavlarda olucak o yüzden nakil onayında sıkıntı çıkmaz değil mi?Şubat'ta haftalıktı hocam. Bu ay aylığa geçildi.
Sanmıyorum hocam. Eğer sınavları şuanki okulunuzda olmak istemiyorsanız müdür ile görüşün ve nakil yapacağınızı belirtin. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.Hocam ben yaptım e okulda gözükmüyor, onay alınca e devletten gözükür herhalde, birde martın son haftası sınavlarda olucak o yüzden nakil onayında sıkıntı çıkmaz değil mi?
Teşekkürler hocam. Yok sınavları olurum sıkıntı olmaz ama aylık olacağını bilsem geçen hafta yapardım. Neyse artık beklicez. Şu e okul sorunu düzelse, nakil bilgisi gözükmüyor o canımı sıkıyor.Sanmıyorum hocam. Eğer sınavları şuanki okulunuzda olmak istemiyorsanız müdür ile görüşün ve nakil yapacağınızı belirtin. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
Hocam Nakil Başvurusu yap diyince, uyarı geçiyor, orta öğretim kurumları yönetmeliği madde 37 ye göre 10. Sınıf 1 dönem sonuna kadar yapılıyor yazıyor. O yüzden mi gözükmüyor e okulda acaba?Sanmıyorum hocam. Eğer sınavları şuanki okulunuzda olmak istemiyorsanız müdür ile görüşün ve nakil yapacağınızı belirtin. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
Başvuruyu kaydedebiliyor musunuz?Teşekkürler hocam. Yok sınavları olurum sıkıntı olmaz ama aylık olacağını bilsem geçen hafta yapardım. Neyse artık beklicez. Şu e okul sorunu düzelse, nakil bilgisi gözükmüyor o canımı sıkıyor.
Hocam Nakil Başvurusu yap diyince, uyarı geçiyor, orta öğretim kurumları yönetmeliği madde 37 ye göre 10. Sınıf 1 dönem sonuna kadar yapılıyor yazıyor. O yüzden mi gözükmüyor e okulda acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.