O OrSPg Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 6 Mart 2024 #11 ruzgaew dedi: Başvuruyu kaydedebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... kaydet diyorum yukarıda uyarı geçiyor. orta öğretim kurumları yönetmeliği 37. maddeye göre 10. sınıf 1. dönem sonuna kadar yazıyor.
ruzgaew dedi: Başvuruyu kaydedebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... kaydet diyorum yukarıda uyarı geçiyor. orta öğretim kurumları yönetmeliği 37. maddeye göre 10. sınıf 1. dönem sonuna kadar yazıyor.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #12 OrSPg dedi: kaydet diyorum yukarıda uyarı geçiyor. orta öğretim kurumları yönetmeliği 37. maddeye göre 10. sınıf 1. dönem sonuna kadar yazıyor. Genişletmek için tıkla... İlçe milli eğitim bakanlığına gidebilirseniz ortaöğretime bakan bölüm var oraya sormanız daha iyi olur. Normalde oluyor diye biliyorum fakat bir değişikliğe gidilmiş olabilir.
OrSPg dedi: kaydet diyorum yukarıda uyarı geçiyor. orta öğretim kurumları yönetmeliği 37. maddeye göre 10. sınıf 1. dönem sonuna kadar yazıyor. Genişletmek için tıkla... İlçe milli eğitim bakanlığına gidebilirseniz ortaöğretime bakan bölüm var oraya sormanız daha iyi olur. Normalde oluyor diye biliyorum fakat bir değişikliğe gidilmiş olabilir.