B brtet1907 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar okul değiştirmeyi düşünüyorum e-Devlet'te tatil başlangıcından beri nakiller kapalı görünüyor. Ne zaman açılıyor bir bilginiz var mı?
Arkadaşlar okul değiştirmeyi düşünüyorum e-Devlet'te tatil başlangıcından beri nakiller kapalı görünüyor. Ne zaman açılıyor bir bilginiz var mı?
O OrSPg Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 6 Mart 2024 #2 brtet1907 dedi: Arkadaşlar okul değiştirmeyi düşünüyorum e-Devlet'te tatil başlangıcından beri nakiller kapalı görünüyor. Ne zaman açılıyor bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... reis bilgin var mı nakil konusunda? bende nakil yapmak istiyorum ama başvuruyu kaydet diyince e okula düşmüyor.
brtet1907 dedi: Arkadaşlar okul değiştirmeyi düşünüyorum e-Devlet'te tatil başlangıcından beri nakiller kapalı görünüyor. Ne zaman açılıyor bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... reis bilgin var mı nakil konusunda? bende nakil yapmak istiyorum ama başvuruyu kaydet diyince e okula düşmüyor.
B brtet1907 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 OrSPg dedi: reis bilgin var mı nakil konusunda? bende nakil yapmak istiyorum ama başvuruyu kaydet diyince e okula düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 1 Şubat ile 30 Şubat arası nakiller açık.Ondan sonra da aylık olarak kabul ediliyor.Diğer zamanlar hakkında da pek bilgim yok.
OrSPg dedi: reis bilgin var mı nakil konusunda? bende nakil yapmak istiyorum ama başvuruyu kaydet diyince e okula düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 1 Şubat ile 30 Şubat arası nakiller açık.Ondan sonra da aylık olarak kabul ediliyor.Diğer zamanlar hakkında da pek bilgim yok.