10. sınıf 2. dönem okul değiştirmek mümkün mü?

10. sınıfım bu dönemi meslek lisesinde bitirdim 2. dönem Anadolu lisesine geçebilir miyim?

Hocam merhaba geçebildinizmi bende geçmek istiyorumda meslek lisesinden başka ticaret mesleğe

Hocam merhaba geçebildinizmi bende geçmek istiyorumda meslek lisesinden başka ticaret mesleğe.

2. dönem sadece Anadolu lisesine geçebilirsin bölüm vs falan da degistiremiyorsun eğer değiştirmek istiyorsan bu ay sonuna kadar nakil vermen gerekiyor ondan sonra meslekten sadece Anadolu lisesine geçebilirsin.

2. dönem sadece Anadolu lisesine geçebilirsin bölüm vs falan da degistiremiyorsun eğer değiştirmek istiyorsan bu ay sonuna kadar nakil vermen gerekiyor ondan sonra meslekten sadece Anadolu lisesine geçebilirsin.

Verdim hocamda eski okula verdim sıra 1'de gözüküyorum alırlar mı geri

Devamsizligim biraz fazla sinifta kalmadigim surece nakili etkiler mi?

Hocam buradaki fikir alışverişi sonrasında okulda müdürünüzle konuşmak bence en iyisi.

1.yim Anadolu'ya gecmistim bu ay eski okuluma geri donucem meslek lisesine 34kisilik konteyjan var sadece devamsizligim ozursuz 1 ozurlu 8 gun sıkıntı falan cikarir sistem diye korktum.
sıkıntı çıkmaz ilk siz gireceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…