Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz bir sınav olacağız ve bu sınavdan neler çıkacağını bilmiyorum. 10. Sınıfa gidiyorum ve tüm derslerin konusunu bilen var mı? İnternette araştırdım fakat herkes farklı bir şey söylüyor.
Arkadaşlar biliyorsunuz bir sınav olacağız ve bu sınavdan neler çıkacağını bilmiyorum. 10. Sınıfa gidiyorum ve tüm derslerin konusunu bilen var mı? İnternette araştırdım fakat herkes farklı bir şey söylüyor.
meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 Galiba 29 Mart tarihine kadar işlediklerimizden çıkacak. Yine ertelenebilir hatta iptal bile olabilir. Ama tedbiri elden bırakmamak gerekli bence.
Galiba 29 Mart tarihine kadar işlediklerimizden çıkacak. Yine ertelenebilir hatta iptal bile olabilir. Ama tedbiri elden bırakmamak gerekli bence.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 2 Mayıs 2021 #3 Hafta içinde öğretmenlerine sorman daha muvafık olur.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #4 KırAtlıLiberal dedi: Hafta içinde öğretmenlerine sorman daha muvafık olur. Genişletmek için tıkla... Kanka soruyorum da hep aynı şeyleri diyorlar. 1 Kasım 29 Mart, bakıyorum konulara herkes farklı göstermiş. İkilemde kaldım.
KırAtlıLiberal dedi: Hafta içinde öğretmenlerine sorman daha muvafık olur. Genişletmek için tıkla... Kanka soruyorum da hep aynı şeyleri diyorlar. 1 Kasım 29 Mart, bakıyorum konulara herkes farklı göstermiş. İkilemde kaldım.