ismail_gunsssz Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Merhaba 10. sınıfım edebiyattan geçtim ortalamam 50'den yüksek ama 7 zayıfım var. Kalır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.532 Çözümler 131 11 Haziran 2024 #2 Yıl sonu başarı puanın 50'den yüksek olduğu için kalmazsın. Artı 1 Eksi Çözüm
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.068 Makaleler 4 Çözümler 49 11 Haziran 2024 #3 Wlixe dedi: Yıl sonu başarı puanın 50'den yüksek olduğu için kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 6'dan fazla olunca kalınıyordu sanki ama. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Yıl sonu başarı puanın 50'den yüksek olduğu için kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 6'dan fazla olunca kalınıyordu sanki ama.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.532 Çözümler 131 11 Haziran 2024 #4 Shinsai dedi: Hocam 6'dan fazla olunca kalınıyordu sanki ama. Genişletmek için tıkla... Yılsonu başarı puanı 50'den az olsaydı evet. Artı 0 Eksi
Shinsai dedi: Hocam 6'dan fazla olunca kalınıyordu sanki ama. Genişletmek için tıkla... Yılsonu başarı puanı 50'den az olsaydı evet.
KS KS ismail_gunsssz Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #5 Hocam o kaldığım derslerin sınavlarına gireceğim değil mi? Kesin geçiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Giray1 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 199 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #6 ismail_gunsssz dedi: Hocam o kaldığım derslerin sınavlarına gireceğim değil mi kesin geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum kaldığın dersler baraj dersleri değilse sınavına bile girmeyeceksin. Artı 0 Eksi
ismail_gunsssz dedi: Hocam o kaldığım derslerin sınavlarına gireceğim değil mi kesin geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum kaldığın dersler baraj dersleri değilse sınavına bile girmeyeceksin.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.532 Çözümler 131 11 Haziran 2024 #7 ismail_gunsssz dedi: Hocam o kaldığım derslerin sınavlarına giricem değilmi kesin geçiyorum Genişletmek için tıkla... Yılsonu başarı puanın 50'nin üstünde olduğu ve Edebiyat dersinden geçtiğin için herhangi bir sorumluluk sınavına da girmeyeceksin. Artı 0 Eksi
ismail_gunsssz dedi: Hocam o kaldığım derslerin sınavlarına giricem değilmi kesin geçiyorum Genişletmek için tıkla... Yılsonu başarı puanın 50'nin üstünde olduğu ve Edebiyat dersinden geçtiğin için herhangi bir sorumluluk sınavına da girmeyeceksin.
KS KS ismail_gunsssz Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #8 Wlixe dedi: Yılsonu başarı puanın 50'nin üstünde olduğu ve Edebiyat dersinden geçtiğin için herhangi bir sorumluluk sınavına da girmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Yılsonu başarı puanın 50'nin üstünde olduğu ve Edebiyat dersinden geçtiğin için herhangi bir sorumluluk sınavına da girmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.