10. sınıf bilişim bölümünü geçebilir miyim?

lsvnzss

Centipat
Yer
türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2120 4 çekirdek 3.30 gzh 16gb ram 8x2 1600mhz esonic h61 ddr3 anakart radeon r7 240 4gb 780 mhz dx 11 ekran kartı everest astral mini atx kasa
Meslek
öğrenci
Merhaba ben ortaokul hayatımda ders dinlemeyip lise başlayınca ciddiye almaya başladım. 8. sınıf matematiğinde bazı kurallar aklıma kazınmıştı. 9. sınıfta bunlardan yararlanmıştım 9.sınıf 1.dönem matematiğim 80-90 civarındaydı 2.döenmde de aynı şekil ilerledi. Her neyse programlama hocam çok iyi ve beni severdi bende onu severdim her neyse programlamadan da anlıyorum if-Elif-else yapıları falan şu an 10.sınıf oldum sizce ben zorlanır mıyım? Bu arada 9.sınıf ortalamam iki dönemde de 77 olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşver artık yks odaklan 10. Sınıf yazında tyt bitir üniversiteye hazırlanan şuan 11 im nereye yönelsem şaşırıyorum bende aynı bilişim hatasını yaptım ama sen bilirsin yine

Boş ver artık YKS odaklan 10. sınıf yazında TYT bitir üniversiteye hazırlanan şu an 11'im nereye yönelsem şaşırıyorum bende aynı bilişim hatasını yaptım ama sen bilirsin yine.

10.sınıf robotik kodlama falan dersler nasıldı.

Lisede bende bilişim okudum. 10. sınıf temel şeyleri öğretiyorlardı C#'da. Şu anda müfredat nasıldır bilemem. 5 yıl geçmiş üstünden. Ama If-else'yi anlayıp değişkenleri kullanmayı biliyorsan zorlanmazsın.

Bir sürü değişken var yani ama genel yapılar bunlardı and-or ikilisi in kullanımı falan bu gibi şeyleri uygulamalı olarak öğrendim işte if %2==0: Sayı çift mi değil mi kontrol bunlar aklımda yani biliyorum.

Çok olağanüstü bir şey yok sadece devre yapıp ışık yapıyorduk mesela trafik ışığı kodladik.

Btt(bilişim teknolojileri temelleri) dersimde de PC'yi bildimiz için neyin ne oldunu detaylı oğreniyorduk.

Çok olağanüstü bir şey yok sadece devre yapıp ışık yapıyorduk mesela trafik ışığı kodladik.

Cevaplar için teşekkürler hani ben 9.sınıfta çok çalışamadımda yani yine de güzel bitirdim Allah nasip ederki 10.sınıfıta atlatırız. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…