10. sinif bir kizdan hoslaniyorum

740844

Femtopat
Öncelikle ben 11'e gidiyorum. Sevdiğim kız da dediğim gibi 10. sınıf. Kızdan çok hoşlanıyorum ve belli bir zamandır da tanisiyoruz, konuşuyoruz ama bu konuşmalar çok kısa sürüyor. Genelde yanında arkadaşı falan oluyor o yizden çok ilerletemiyorum. Ama ondan hoslandigimi biliyor. Çok iyi biri, diğer kızlara benzemiyor.
Açılmayı düşünüyorum ama emin değilim (onun da benden hoşlandığını dusunuyorum).
Ve daha önce lisede hiç sevgilim olmadı.
Bu islerde deneyimli biri varsa ne yapmalıyım yazabilir mi?
Ben onunda bana karşı boş olmadığından eminim genelde konusurken güler yüzlü bana karşı. Benden bir adım bekler gibi ama bu adımı nasıl atacağımı bilmiyorum. Geçen bir yerlere gidelim dedim okul çıkışı, isim var dedi gelmedi mesela. Ne desem gecistiriyor ama terslemiyor da. Anlayacağınız arafta kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen bir yerlere gidelim dedim okul çıkışı, isim var dedi gelmedi mesela. Ne desem gecistiriyor ama terslemiyor da.
Açılırsan red yiyeceksin gibi gözüküyor. Biraz daha konuşmaya bak, sanaldan falan konuş baya. Sonra bir süre geçtikten sonra tekrar dışarı çıkalım mı diye sor. Eğer ki yine geçiştirirse next.

Kız aslında seni tersliyor baya belirgin bir şekilde lakin kızlar bunu direk senle buluşmak istemiyorum demez sürekli geçiştirir yok bugün şöyle oldu yok yarın şöyle işim var falan diye kız seni bariz beğenmiyo işte zorlama.

Hocam aslında böyle yazıyoruz beğenmiyor zorlama diye falan filan fakat çoğunluğu bu dediklerimizi takıpta hareket etmiyor. Onun yerine onun kendisini beğenmediğini kendi gözleriyle göstermeye çalışıyorum artık. Arkadaşım da sınıfından bir kıza aşık, kız sadece bir kaç soru sordu, sohbet etti diye kendisiyle ilgilendiğini aşık olduğunu düşünüyor. Bu Türk erkeklerinin bu seviyeye düşmeleri çok üzücü.

@metilfenidat hocam insan kendisini düşünmüyorsa maalesef ki yapabilecek bir şey yok. Ama konunun Türk erkeği ile pek alakası da yok dünyanın her yerinde böyle olaylar oluyor.

@metilfenidat hocam insan kendisini düşünmüyorsa maalesef ki yapabilecek bir şey yok. Ama konunun Türk erkeği ile pek alakası da yok dünyanın her yerinde böyle olaylar oluyor.
Dünya genelinin Türk erkekleri kadar düştüğünü sanmıyorum ben hocam. Türk kızlarının abaza millettin aşırı pohpohlanmasından dolayı, Türk erkeklerin aşırı düştüğünü düşünüyorum. Yurt dışındaki erkekler bunlara nasıl ayar çekiyorlar da kuduruyorlar al izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@metilfenidat hocam kadının burda anlattığı şey Türkiye'de beni skor olarak görüyorlar Londra'da skor bile olamıyorum diyor hatta white knight simp kültürü falan Amerika İngiltere gibi yerlerde çok daha fazla var.

@metilfenidat hocam zaten haklısın da bu kadın gitse yine ortalama vasat tiplere yazsa Londra'da ilgi görür.

Güzel bir laf var bu konuda iyi olduğun için sana adil davranılması beklemen vejetaryen olduğun için boğanın saldırmaması beklemekle eş değer diyodu.

Kız sevgili yapmış olabilir o yüzden sizden uzaklaşıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…