İ İbrahim_alg21 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben 10. sınıfım. Yazılılarım çok düşük. Nasıl yaparım? 0'dan nasıl başlarım?
8 848415 Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 295 17 Kasım 2024 #2 İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar ben 10. sınıfım. Yazılılarım çok düşük. Nasıl yaparım? 0'dan nasıl başlarım? Genişletmek için tıkla... Sınav odaklı olucksın verilen seneryokar belli çıkıcak sorular belli hcoan8n seçtiği seneryoya göre çalışıcaksın detaylı yaparsan hep 50 üstü alırsın
İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar ben 10. sınıfım. Yazılılarım çok düşük. Nasıl yaparım? 0'dan nasıl başlarım? Genişletmek için tıkla... Sınav odaklı olucksın verilen seneryokar belli çıkıcak sorular belli hcoan8n seçtiği seneryoya göre çalışıcaksın detaylı yaparsan hep 50 üstü alırsın
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Kasım 2024 #3 Dersleri dinlemeye çalış. Her gün eve geldiğinde sadece yarım saat gordugunuz dersi tekrar etsen çok faydası olur sınav zamani stres yapmana gerek kalmaz.
Dersleri dinlemeye çalış. Her gün eve geldiğinde sadece yarım saat gordugunuz dersi tekrar etsen çok faydası olur sınav zamani stres yapmana gerek kalmaz.
7 727188 Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 341 Çözümler 1 17 Kasım 2024 #4 İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar ben 10. sınıfım. Yazılılarım çok düşük. Nasıl yaparım? 0'dan nasıl başlarım? Genişletmek için tıkla... Hocalar illaki sınavdan önce hangi konuları soracagını söyler.O sayfalarda önemli şeyleri ezberlersen yüksek alabilirsin bence.
İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar ben 10. sınıfım. Yazılılarım çok düşük. Nasıl yaparım? 0'dan nasıl başlarım? Genişletmek için tıkla... Hocalar illaki sınavdan önce hangi konuları soracagını söyler.O sayfalarda önemli şeyleri ezberlersen yüksek alabilirsin bence.