10. sınıf birisi matematiğini nasıl düzeltebilir?

627879

Decapat
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hayırlı ramazanlar. Şu an bir fen lisesinde okuyorum ve 10. sınıfım. Fakat matematiği yapmayı ne kadar istesem de hep zorlanmışımdır bu zamana kadar ve hayatımda hiç düzenli ders çalışmadım. Sadece bu geçtiğimiz sınav haftası ders çalıştım gerçekten. Matematik 9. sınıf temelim biraz sıkıntılı. Bu seneki konularımızda da zorlanıyorum açıkçası. Benim gibi olan birisi matematiğini nasıl düzeltebilir? Matematiği biraz zor anlayan benim gibi kişiler için aşırı uçuk fiyatı olmayan kaynak önerileriniz var mıdır? Gerçekten ihtiyacım var. Sabah Eyüp B'den permütasyon izledim, videoda izlerken anlıyorum fakat iş teste gelince orada yapamıyorum. Artık ders çalışmaya başladım ve özellikle matematikte düzeltmem lazım, neredeyse tüm konularım eksik. Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

Antrenmanlarla matematik 1-2 bitirdikten sonra youtube üzerinden bıyıklı matematik tyt videolarını izleyebilirsin.

Çözdüğün test kitabının illaki video çözümü vardır yapamadığın soruları aç oradan dinle illaki gelişirsin öylr hemende yapamadım bakayım deme uğraş biraz sorulara.

Fen lisesine gidip de matematik yapamayanı ilk defa duyuyorum.

Benim fenim daha iyi matematiğime göre feni fulleyip kazanmıştım orayı.

Hem şöyle söyleyeyim benim okulumdan daha iyi olan fen lisesine gidip matematiği benden daha kötü olan var.

Okulda sadece sayısal sınıfları varsa çalışacaksın mecburen.

Antrenmanlarla matematik 1-2 bitirdikten sonra YouTube üzerinden bıyıklı matematik TYT videolarını izleyebilirsin.

O kitabı almayı düşünmüştüm fakat aşırı temel olduğun söylediler falan ondan sonra vazgeçmiştim almaktan. Almam gerekecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…