Arkadaşlar merhaba. Yarın biyoloji sınavım var ve derslerden aklımda pek bir şey kalmadı. Şimdi çalışmaya başlasam yarınki sınavdan yüksek alabilir miyim? Ve 1.dönem 1.yazılı notu olan varsa benim ile paylaşırsa çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Yarın biyoloji sınavım var ve derslerden aklımda pek bir şey kalmadı. Şimdi çalışmaya başlasam yarınki sınavdan yüksek alabilir miyim? Ve 1.dönem 1.yazılı notu olan varsa benim ile paylaşırsa çok sevinirim.
Bir gece önceden çalışmakla çok yüksek bir şey alabileceğini sanmıyorum. Kendimden biliyorum yıllar önce 10.sınıf biyoloji 1. sınava 1 gece önceden çalışıp 40 almıştım 2. sınava adamakıllı çalıp 95 almıştım.
Hayırlı olsun hocam 10.sınıf biyolojisi 4 sene içindeki en kolayı ikinci sınavda 3 5 gün önceden biraz daha bakarsanız rahat 90 100 filan gelir. Sözlülerle daha da yükselir fkb den ziyade 10 da mat konuları biraz yoğun ona dikkat etmenizi öneririm.