10. sınıf coğrafya sınavı soruları ne tür olur?

Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Arkadaşlar selam.

10. sınıf coğrafya sınavına giren arkadaşlar varsa ne tür sorular çıktı, yardımcı olabilir misiniz? Konu olarak veya örnek soru tipi olarak.

Hocaya bağlı biraz da bu durum yani hocanıza sordunuzmu hiçbir şey demiyor mu ornek senaryolardan çözebilirsiniz.

Arkadaşlar selam.

10. sınıf coğrafya sınavına giren arkadaşlar varsa ne tür sorular çıktı, yardımcı olabilir misiniz? Konu olarak veya örnek soru tipi olarak.
Meb yaptı, toprak türleri, akarsu yerleri ve türleri çıktı. Onun dışında diğer konularda vardı. Testti sınav.

Hocaya bağlı biraz da bu durum yani hocanıza sordunuzmu hiçbir şey demiyor mu ornek senaryolardan çözebilirsiniz.

Akarsuların genel özellikleri, dış kuvvetler gibi konulardan çıkacakmış. Örnek soru tipi için açmıştım konuyu.

MEB yaptı, toprak türleri, akarsu yerleri ve türleri çıktı. Onun dışında diğer konularda vardı. Testti sınav.

Anladım hocam teşekkürler, bizim klasik olacak ama işime yarar bu.

Akarsuların genel özellikleri, dış kuvvetler gibi konulardan çıkacakmış. Örnek soru tipi için açmıştım konuyu.

Anladım hocam teşekkürler, bizim klasik olacak ama işime yarar bu.

Aslında iç kuvvetlerden kolay dış kuvvetler dediğim gibi senaryolardan çözersen yardımcı olur onun dışında genelde bilgi kaynaklı oluyor test çözmek yerine YT'den klasik yazılı sinav soru çözümü videolarına bakabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, internette coğrafya hocasından örnek sorular buldum onları çözüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…