VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 9 Ocak 2021 #1 Artık çok geç yeni çalışmaya başlıyorum derslere, yazılılar yaklaştı ancak konuları okuyarak bütün derslere yetişebilirim. Konuları anlatan bir site varsa lütfen söyleyin. Video izleyemem maalesef. @Vavien. @Blacksidemre
Artık çok geç yeni çalışmaya başlıyorum derslere, yazılılar yaklaştı ancak konuları okuyarak bütün derslere yetişebilirim. Konuları anlatan bir site varsa lütfen söyleyin. Video izleyemem maalesef. @Vavien. @Blacksidemre
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.713 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 9 Ocak 2021 #2 Kunduz'da her dersten yazılı konu anlatımı var. Oraya göz atabilirsin. Hayalindeki Netler, İhtiyacın Olan Her Şey, Tek Platform! - Kunduz YKS, LGS, KPSS ve diğer tüm sınavlara hazırlanan öğrencilerin ihtiyacı olan her şey Kunduz'da! kunduz.com
Kunduz'da her dersten yazılı konu anlatımı var. Oraya göz atabilirsin. Hayalindeki Netler, İhtiyacın Olan Her Şey, Tek Platform! - Kunduz YKS, LGS, KPSS ve diğer tüm sınavlara hazırlanan öğrencilerin ihtiyacı olan her şey Kunduz'da! kunduz.com
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 9 Ocak 2021 #3 Blacksidemre dedi: Kunduz'da her dersten yazılı konu anlatımı var. Oraya göz atabilirsin. Hayalindeki Netler, İhtiyacın Olan Her Şey, Tek Platform! - Kunduz YKS, LGS, KPSS ve diğer tüm sınavlara hazırlanan öğrencilerin ihtiyacı olan her şey Kunduz'da! kunduz.com Genişletmek için tıkla... Ücretsiz mi hocam? Ayrıca müfredatla aynı mı?
Blacksidemre dedi: Kunduz'da her dersten yazılı konu anlatımı var. Oraya göz atabilirsin. Hayalindeki Netler, İhtiyacın Olan Her Şey, Tek Platform! - Kunduz YKS, LGS, KPSS ve diğer tüm sınavlara hazırlanan öğrencilerin ihtiyacı olan her şey Kunduz'da! kunduz.com Genişletmek için tıkla... Ücretsiz mi hocam? Ayrıca müfredatla aynı mı?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.713 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 9 Ocak 2021 #4 VenomSnake dedi: Ücretsiz mi hocam? Ayrıca müfredatla aynı mı? Genişletmek için tıkla... Konu anlatımları ücretsiz. Fakat soru sormak ücretli. Her yıl müfredata göre yenilik yapılıyor, yani müfredata uygundur.
VenomSnake dedi: Ücretsiz mi hocam? Ayrıca müfredatla aynı mı? Genişletmek için tıkla... Konu anlatımları ücretsiz. Fakat soru sormak ücretli. Her yıl müfredata göre yenilik yapılıyor, yani müfredata uygundur.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 9 Ocak 2021 #5 Blacksidemre dedi: Konu anlatımları ücretsiz. Fakat soru sormak ücretli. Her yıl müfredata göre yenilik yapılıyor, yani müfredata uygundur. Genişletmek için tıkla... Hocam okul kitaplarından mı çalışmalıyım yoksa buradan mı?
Blacksidemre dedi: Konu anlatımları ücretsiz. Fakat soru sormak ücretli. Her yıl müfredata göre yenilik yapılıyor, yani müfredata uygundur. Genişletmek için tıkla... Hocam okul kitaplarından mı çalışmalıyım yoksa buradan mı?
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #6 VenomSnake dedi: Hocam okul kitaplarından mı çalışmalıyım yoksa buradan mı? Genişletmek için tıkla... Okul kitaplarından bir şey öğrenemezsin. Denedim ben bilgi yok sadece hikaye anlatmış okul kitabı.
VenomSnake dedi: Hocam okul kitaplarından mı çalışmalıyım yoksa buradan mı? Genişletmek için tıkla... Okul kitaplarından bir şey öğrenemezsin. Denedim ben bilgi yok sadece hikaye anlatmış okul kitabı.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.713 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 9 Ocak 2021 #7 VenomSnake dedi: Hocam okul kitaplarından mı çalışmalıyım yoksa buradan mı? Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam okul kitabından çalışırdım. Hem YKS sınavındaki konular da MEB'in kitaplarındaki müfredat ile aynıdır. İnternete pek güvenmezdim ben.
VenomSnake dedi: Hocam okul kitaplarından mı çalışmalıyım yoksa buradan mı? Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam okul kitabından çalışırdım. Hem YKS sınavındaki konular da MEB'in kitaplarındaki müfredat ile aynıdır. İnternete pek güvenmezdim ben.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 9 Ocak 2021 #8 Blacksidemre dedi: Yerinde olsam okul kitabından çalışırdım. Hem YKS sınavındaki konular da MEB'in kitaplarındaki müfredat ile aynıdır. İnternete pek güvenmezdim ben. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm hocam, sağ olun.
Blacksidemre dedi: Yerinde olsam okul kitabından çalışırdım. Hem YKS sınavındaki konular da MEB'in kitaplarındaki müfredat ile aynıdır. İnternete pek güvenmezdim ben. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm hocam, sağ olun.