A anonimknkbsvr Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Ben geçen sene 10. sınıftım ve ilk dönem ve ikinci dönem edebiyat sınavından kaldım. Şu an 11. sınıfım ve çarşamba günü sorumluluk sınavım var ama hangi dönem için sorulacagını bilmiyorum. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Ben geçen sene 10. sınıftım ve ilk dönem ve ikinci dönem edebiyat sınavından kaldım. Şu an 11. sınıfım ve çarşamba günü sorumluluk sınavım var ama hangi dönem için sorulacagını bilmiyorum. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.467 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 Bütün ünitelerden birer tane çıkar. Hatırladığım kadarıyla şiirler, yazarlar ve eserleri. Ve dil bilgisi soruluyor. Boşluk tamamlamada çıkabilir.
Bütün ünitelerden birer tane çıkar. Hatırladığım kadarıyla şiirler, yazarlar ve eserleri. Ve dil bilgisi soruluyor. Boşluk tamamlamada çıkabilir.
A anonimknkbsvr Centipat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 Harleen dedi: Bütün ünitelerden birer tane çıkar. Hatırladığım kadarıyla şiirler, yazarlar ve eserleri. Ve dil bilgisi soruluyor. Boşluk tamamlamada çıkabilir. Genişletmek için tıkla... yok onu biliyorum ama hangi dönem 1. veya 2. dönemden olup olmayacagını bilmiyorum
Harleen dedi: Bütün ünitelerden birer tane çıkar. Hatırladığım kadarıyla şiirler, yazarlar ve eserleri. Ve dil bilgisi soruluyor. Boşluk tamamlamada çıkabilir. Genişletmek için tıkla... yok onu biliyorum ama hangi dönem 1. veya 2. dönemden olup olmayacagını bilmiyorum
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.467 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #4 Önceki sınıfın sınavıysa iki dönemden de çıkar dostum.