hayatimkaymiss Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #11 529568 dedi: Ben defterden bahsetmiştim ama olsun, o konuda bir fikrim yok ama alonot.com fena değildir. Genişletmek için tıkla... Bakarım abi teşekkürler.
529568 dedi: Ben defterden bahsetmiştim ama olsun, o konuda bir fikrim yok ama alonot.com fena değildir. Genişletmek için tıkla... Bakarım abi teşekkürler.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyip kanalı değerlendirebilirsiniz PDF paylaşıyor her video için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyip kanalı değerlendirebilirsiniz PDF paylaşıyor her video için.
hayatimkaymiss Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #13 529568 dedi: Ben defterden bahsetmiştim ama olsun, o konuda bir fikrim yok ama alonot.com fena değildir. @hayatimkaymiss ayrıca PDF'leri de var, onları da indir ki darda kaldığında açıp bakarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
529568 dedi: Ben defterden bahsetmiştim ama olsun, o konuda bir fikrim yok ama alonot.com fena değildir. @hayatimkaymiss ayrıca PDF'leri de var, onları da indir ki darda kaldığında açıp bakarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.