Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 25 Mart 2024 #1 10. sınıfım fizik sınavı için 8. senaryo dedi hoca ama bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #2 Sentron dedi: 10. sınıfım fizik sınavı için 8. senaryo dedi hoca ama bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde fen ve Anadolu olarak ikiye ayrılıyor senaryolar muhtemelen bulunduğunuz okul türünün 4. senaryosudur.
Sentron dedi: 10. sınıfım fizik sınavı için 8. senaryo dedi hoca ama bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde fen ve Anadolu olarak ikiye ayrılıyor senaryolar muhtemelen bulunduğunuz okul türünün 4. senaryosudur.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 25 Mart 2024 #3 aseiuzmein dedi: Genelde fen ve Anadolu olarak ikiye ayrılıyor senaryolar muhtemelen bulunduğunuz okul türünün 4. senaryosudur. Genişletmek için tıkla... Neden 4?
aseiuzmein dedi: Genelde fen ve Anadolu olarak ikiye ayrılıyor senaryolar muhtemelen bulunduğunuz okul türünün 4. senaryosudur. Genişletmek için tıkla... Neden 4?
The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #4 Kanka okulun sitesinde bulunur ortak sınav değilse.
aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #5 Sentron dedi: Neden 4? Genişletmek için tıkla... İkisinden de 4 senaryo oluyor sanırım en fazla emin olmamakla beraber.
Sentron dedi: Neden 4? Genişletmek için tıkla... İkisinden de 4 senaryo oluyor sanırım en fazla emin olmamakla beraber.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 25 Mart 2024 #6 The Texas Chainsaw dedi: Kanka okulun sitesinde bulunur ortak sınav değilse. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım buldu sağolun
The Texas Chainsaw dedi: Kanka okulun sitesinde bulunur ortak sınav değilse. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım buldu sağolun