A ArdaOz32 Yoctopat Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:01 #1 Selam, tüm dersleri hallettim ama bu arkadaşta garip şekilde takıldım. Kanal öneriniz var mı?
closed.selim Decipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 18:12 #2 Altuğ Güneş, Ertan Sinan Şahin önerimdir. İkisi de branşlarında tanınmış iyi hocalardan.
A ArdaOz32 Yoctopat Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:29 #3 closed.selim dedi: Altuğ Güneş, Ertan Sinan Şahin önerimdir. İkisi de branşlarında tanınmış iyi hocalardan. Genişletmek için tıkla... Ertan Sinan Şahin 10. sınıf videosunu bulamadım. Fizikfinito ve VIP Fizik kötü müdür?
closed.selim dedi: Altuğ Güneş, Ertan Sinan Şahin önerimdir. İkisi de branşlarında tanınmış iyi hocalardan. Genişletmek için tıkla... Ertan Sinan Şahin 10. sınıf videosunu bulamadım. Fizikfinito ve VIP Fizik kötü müdür?
closed.selim Decipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 18:51 #4 ArdaOz32 dedi: Ertan Sinan Şahin 10. sınıf videosunu bulamadım. Fizikfinito ve VIP Fizik kötü müdür? Genişletmek için tıkla... İkisi de kötü değildir hocam. İkisini de konu konu izledim belirli konularda. Yeteri kadar bilgiyi veriyor ikisi de.
ArdaOz32 dedi: Ertan Sinan Şahin 10. sınıf videosunu bulamadım. Fizikfinito ve VIP Fizik kötü müdür? Genişletmek için tıkla... İkisi de kötü değildir hocam. İkisini de konu konu izledim belirli konularda. Yeteri kadar bilgiyi veriyor ikisi de.
A ArdaOz32 Yoctopat Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:56 #5 closed.selim dedi: İkisi de kötü değildir hocam. İkisini de konu konu izledim belirli konularda. Yeteri kadar bilgiyi veriyor ikisi de. Genişletmek için tıkla... Şunları izlemem yeterli olur herhalde.
closed.selim dedi: İkisi de kötü değildir hocam. İkisini de konu konu izledim belirli konularda. Yeteri kadar bilgiyi veriyor ikisi de. Genişletmek için tıkla... Şunları izlemem yeterli olur herhalde.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.879 Çözümler 36 Çarşamba 21:56 #6 Özcan Aykın ve Altuğ Güneş en bilinen iki hoca. Ben tercihimi Özcan Aykın'dan yana yaptım.
A ArdaOz32 Yoctopat Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:17 #7 Finch0900 dedi: Özcan Aykın ve Altuğ Güneş en bilinen iki hoca. Ben tercihimi Özcan Aykın'dan yana yaptım. Genişletmek için tıkla... Altuğ Güneş'in sabit hızlı hareket videosu yok nedense. Fizikfinito - VIP FIZIK - Altuğ Güneş denedim fakat grafikleri çözemedim maalesef. Özcan Aykırı iyiyse onuda deneyebilirim.
Finch0900 dedi: Özcan Aykın ve Altuğ Güneş en bilinen iki hoca. Ben tercihimi Özcan Aykın'dan yana yaptım. Genişletmek için tıkla... Altuğ Güneş'in sabit hızlı hareket videosu yok nedense. Fizikfinito - VIP FIZIK - Altuğ Güneş denedim fakat grafikleri çözemedim maalesef. Özcan Aykırı iyiyse onuda deneyebilirim.