10. sınıf fizik sınavı optik konusu için hoca önerisi

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
10.sınıfım yarın fizik var. Optik konusundan hoca önersenize. 70 almam lazım.

Basit konu hocam ben 80 falan aldım. 10.sınıf fizik 2.dönem 2.yazılı videosu vardı bir tane bir kadın ondan izlemiştim onun dışında düzgün fizik anlatan yok piyasada.

Şu an 11.sınıfın sonundayım ve TYT 100 net üstü yapıyorum. TYT fizik genelde full geliyor (optik dahil). Sana Özcan aykın izlemeni tavsiye ederim hem TYT hem AYT için. Optiği çok güzel anlatmıştı. Okulda anlatılan o ezber sistemde benim gözüm çok korkmuştu ama gerçekten her bir olayın nasıl gerçekleştiğini çok güzel bir şekilde anlatmıştı. Bir de altuğ güneş var o da çok güzel anlatıyor. Soru çözümlerini izlemeni tavsiye ederim.
Düzenleme: Ben direkt soru başlığına atlamışım bu arada yarın sınavının olduğunu bilmiyordum. Genel tavsiye olarak düşün benim dediğimi. Son güne fizik bırakmak pişmanlıktır.

knk valla çalışırım dedim olmadı

Kanka vallahi çalışırım dedim olmadı.

Kanka az biraz dersi dinlediysen bir iki tekrarla halledersin en azından ezberin iyiyse. Konu biraz ezber konusu benim ezberim iyi toplasan 2 saat falan çalışmışımdır en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…