Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 893 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:32 #11 Andy deufresne dedi: 10.sınıf fizik aşırı basit hocam doğru çalıştığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Basit mi? Bence çok zor.
Andy deufresne dedi: 10.sınıf fizik aşırı basit hocam doğru çalıştığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Basit mi? Bence çok zor.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.191 Çözümler 40 Yer New York Bugün 01:34 #12 Barney28 dedi: Basit mi? Bence çok zor. Genişletmek için tıkla... Gayet basit hocam grafikleri anlamanız lazım.
Barney28 dedi: Basit mi? Bence çok zor. Genişletmek için tıkla... Gayet basit hocam grafikleri anlamanız lazım.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 893 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:47 #13 Andy deufresne dedi: Gayet basit hocam grafikleri anlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi benim kafa basmıyor galiba çalışsam elbet yaparım ama çok zorlanırım gibi geliyor. Ve bu arada o tork ve denge konusunu 11. sınıfta karşımıza koyan MEB'i Allah bildiği gibi yapsın ne rezil bir konuydu hatırlayınca bile irkiliyorum.
Andy deufresne dedi: Gayet basit hocam grafikleri anlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi benim kafa basmıyor galiba çalışsam elbet yaparım ama çok zorlanırım gibi geliyor. Ve bu arada o tork ve denge konusunu 11. sınıfta karşımıza koyan MEB'i Allah bildiği gibi yapsın ne rezil bir konuydu hatırlayınca bile irkiliyorum.
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 501 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:47 #14 Çalışarak. Hocanın soracağı sorular genelde deftere yazdırdıkları olur onları ezberlemeye çalış. İnadına zor soruyorsa yapacak bir şeyin yok.
Çalışarak. Hocanın soracağı sorular genelde deftere yazdırdıkları olur onları ezberlemeye çalış. İnadına zor soruyorsa yapacak bir şeyin yok.
KataLite Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 12400f 16GB 3200mHz 1tb NVMe m.2 SSD Cinsiyet Erkek Bugün 02:01 #15 Andy deufresne dedi: 10.sınıf fizik aşırı basit hocam doğru çalıştığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece biyoloji kolaydı kimya ile fizik bayağı zordu. Hem müfredat değişmiş.
Andy deufresne dedi: 10.sınıf fizik aşırı basit hocam doğru çalıştığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece biyoloji kolaydı kimya ile fizik bayağı zordu. Hem müfredat değişmiş.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:51 #16 Barney28 dedi: Basit mi? Bence çok zor. Genişletmek için tıkla... Bugün sınav olduk, ivme soruları fazlaydı ama formülleri biliyorsan çok kolay.
Barney28 dedi: Basit mi? Bence çok zor. Genişletmek için tıkla... Bugün sınav olduk, ivme soruları fazlaydı ama formülleri biliyorsan çok kolay.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.433 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 36 dakika önce #17 Andy deufresne dedi: Gayet basit hocam grafikleri anlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Grafikler, konular okeyde formülleri karıştırıyorum. Pazartesi falan gireceğim artık sınava.
Andy deufresne dedi: Gayet basit hocam grafikleri anlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Grafikler, konular okeyde formülleri karıştırıyorum. Pazartesi falan gireceğim artık sınava.