10. sınıf fonksiyonlar konusu 4 günde öğrenilir mi?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 10. sınıfım fonksiyonları ne kadar dinlesem ve ugraşsam da anlamadım. 4 gün boyunca hafta sonu dahil çok sıkı çalışma ile sınav için yeterli düzeyde fonksiyonlar öğrenilir mi? Bu arada fonksiyonların temeli var.

Arkadaşlar 10. sınıfım fonksiyonları ne kadar dinlesem ve ugraşsam da anlamadım. 4 gün boyunca hafta sonu dahil çok sıkı çalışma ile sınav için yeterli düzeyde fonksiyonlar öğrenilir mi? Bu arada fonksiyonların temeli var.

Temelin varsa YouTube'da videodan videoya dolaşma aç kitabı sürekli test çöz. Emin ol daha çok yararı olur.

Düzgün çalışma taktiği ile verim ala ala programlı çaşışırsan rahat öğrenilir.

YKS'ye hazırlanıyorum ve mezunum.
Fonksiyonu öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor (çok soru tipi var) istedikleri kadar zorlayabiliyorlar ve çok önemli bir konu (bütün AYT matematiğinin temeli)
Üniversite matematiğinin bile.

Hocam ben pazar günü ara vere vere sadece fonksiyon çalışacağım. Temeli var ama işte devamı yok. Ne kadar dinlesemde anlamıyorum. Ama biraz tutuşunca dinlemem gerektiğini anladım ve dinleyeceğim. 4 günüm var artık değerlendireceğim.

Sadece okul sınavları içinse yeter de artar. YKS için asla yetmez. Hatta arttırıyorum fonksiyon bilmeden fonksiyondan sonra gelen hiçbir konuyu anlama şansın yok.

www.derspresso.com.tr

Okuyarak anlıyorsan bu sitenin bana çok yardımı dokundu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı