10. sınıf geometri için hoca önerileri

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba hocamız aniden geometriye geçti ve ben üçgenleri unuttuğum için geometride patlayabilirim. Bu yüzden sınavlardan sonraki ara tatilde üçgenleri halletmem lazım bana hoca önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba hocamız aniden geometriye geçti ve ben üçgenleri unuttuğum için geometride patlayabilirim. Bu yüzden sınavlardan sonraki ara tatilde üçgenleri halletmem lazım bana hoca önerir misiniz?

Bence video izlemekle hiç uğraşmayın, çapın veya mikroorijinalin fasiküllerinden özeliklere bakın ve soru çözün, geometri çözdükçe gelişiyor zaten. Ama illaki video izleyeceğim derseniz Eyüp b. Veya rehber matematik.

hocam zaten bu dönem full eyüb b izledim ama eyüb b nin geo videoları çok uzun

ama dediğiniz mantıklı geldi sanırım öyle yapacağım ama tanımı iyi olan lazım

Navigasyon kif güzeldi bakabilirsiniz, ama anlatıma çok takılmayın. Bol bol soru çözün gerisi gelir.

Navigasyon kif güzeldi bakabilirsiniz, ama anlatıma çok takılmayın. Bol bol soru çözün gerisi gelir.
tamamdır hocam çapın konu anlatımlı üçgenler fasikülünü alayım diyorum ama 10 günde bitermi sizce hadi bi 10 gün daha versek 20 günde çokgenlerle beraber götürmem lazım

Tamamdır hocam çapın konu anlatımlı üçgenler fasikülünü alayım diyorum ama 10 günde bitermi sizce hadi bir 10 gün daha versek 20 günde çokgenlerle beraber götürmem lazım.

Çokgenlerle beraber götüremezsiniz. üçgenleri benzerlik ve eşlik dahil halledip çokgenlere geçin, çünkü üçgen bilmeden çokgen imkansız gibi bir şey.

Çokgenlerle beraber götüremezsiniz üçgenleri benzerlik ve eşlik dahil halledip çokgenlere geçin, çünkü üçgen bilmeden çokgen imkansız gibi bir şey.

10 gün biraz zorlama olur ama kapasitenize bağlı, geometri daha çok süreklilikle ve yavaş gelişen bir ders.

ama hocam öyle olursa okuldaki hocadan baya bir geride kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…