Y yusufars Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 57 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Yazın 10.sınıf geometriyi bitirmek istiyorum ve başlangıç olarak çok zorlamayacak temel seviyede güzel bir geometri kitabı arıyorum.
Yazın 10.sınıf geometriyi bitirmek istiyorum ve başlangıç olarak çok zorlamayacak temel seviyede güzel bir geometri kitabı arıyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.747 Makaleler 8 Çözümler 234 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #2 Çap Dörtgenler fasikülünü öneririm.
Tk in your area Centipat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 33 Yer sus town Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 25 Haziran 2021 #3 Benim Hocam bulabiliyorsan çok iyidir.
Y yusufars Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 57 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 Blacksidemre dedi: Çap dörtgenler fasikülünü öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki çok zorlar mı?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.747 Makaleler 8 Çözümler 234 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #5 yusufars dedi: Peki çok zorlar mı? Genişletmek için tıkla... Üçgenlerinizin iyi olmasına bakar bu. Çap genel olarak orta-zor bir yayın. Çözeni geliştirir.
yusufars dedi: Peki çok zorlar mı? Genişletmek için tıkla... Üçgenlerinizin iyi olmasına bakar bu. Çap genel olarak orta-zor bir yayın. Çözeni geliştirir.