10. sınıf için Doping Hafıza alınır mı?

8. sınıfta almıştım saçmalıktan başka birşey değil. Gidip kitap alın daha yararlı.

Alınmaz, internet üzerinden konuyu aç oku, Youtube'a gir videosunu izle. Kaynak kitap al.

Hocam 11. sınıfım dershaneye yazıldım neden gitmemeliyiz okul derslerini tekrar edip ilgili bir eğitim veriyorlar.

9. sınıfı boş geçtim, sıfır bilgi. 10. sınıfa geçeceğim, aylık 1250 TL'ye Doping Hafıza alınır mı? Bursum var 1800 TL, 550 TL'de bana kalır.

Dopingli hafıza alınmaz kullanmayın bile. YouTube kullanın tonlarca video var.

Hocam bende 10.sınıf oldum 11-12 de göndermeyi düşünüyorlar beni neden dershane hakkında böyle yazdınız.

Merhaba hocam. Liseden mezunum ben de. Açıkçası lise yıllarım boş geçti yalnızca son 2 sene çalıştım. Hedefin yüksekse bu kalan 1 ayda 9. sınıfın önce çıkan birkaç konuyu sağlamca çalış. Örneğin; üslü ve köklü sayılar, denklem kurma ve çözme, rasyonel sayılar ve en önemlisi ve her konunun çalışıldıktan sonra yapılabilecek konu problemlerdir. Ayrıca matematik maalesef ki geometri ile birleşti bayağıdır. Bu yüzden üçgenleri bitirirsen iyi olur. Çünkü 10. sınıfta zaten ilk konular karmaşık gelecektir sana ve zorlanabilirsin. Ve sene sonu dörtgenler ve çokgenler konusunu göreceksiniz bu konular üçgen bilgisi olmadan hayatta çözülemez. Başarılar dilerim.

Bu yüzden doping hafıza almanı gerektirecek bir durum yok bursunu topla ve kendine kaynak almalısın. Eğer bir bilgisayarın varsa yoksa da bir tablet veya telefon da olur. Bu tür araçlarla YouTube'dan dersleri izleyip rahatça öğrenebilirsin. Bursunu kaynak harcamalarına yatırım şeklinde kullanırsan çok faydalı olur.

Gidilir ancak fiyatını hak etmez, burada 110 bin lira gibi uçuk bir fiyat 11. sınıf.

Arnavutköyde oturuyorum burada en iyi dershane uğur kurs 50 bine kaydoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…