10. sınıf için kaynak önerisi

polemick2ke

Hectopat
Şu an kaynak almam mantıklı mı? Mantıklı ise hangi yayınları almam daha iyi olur? Sayısal derslerim daha kötü durumda. O yüzden onların üzerinde yoğunlaşmak istiyorum.

Seçeceğiniz alana göre kaynak almanızı öneririm.

Şu an kaynak almam mantıklı mı? Mantıklı ise hangi yayınları almam daha iyi olur? Sayısal derslerim daha kötü durumda. O yüzden onların üzerinde yoğunlaşmak istiyorum.

TYT bilginizin temeli için kullanabilirsiniz. Şu anda 11. sınıf öğrencisiyim ve TYT ve 11. sınıf derslerini aynı anda yürütmek zor oluyor. Eğer iyi bir hedefiniz varsa aktif konularınızdan başlayıp yaz ayında TYT'ye giriş yapabilirsiniz.

Sınava sadece seçtiği bölümden değil TYT puanı üzerinden de yerleşiyor.

Eşit ağırlık seçtim.

TYT bilginizin temeli için kullanabilirsiniz. Şu anda 11. sınıf öğrencisiyim ve TYT ve 11. sınıf derslerini aynı anda yürütmek zor oluyor. Eğer iyi bir hedefiniz varsa aktif konularınızdan başlayıp yaz ayında TYT'ye giriş yapabilirsiniz.

Sınava sadece seçtiği bölümden değil TYT puanı üzerinden de yerleşiyor.

Peki TYT kaynağı önerisi verebilir misiniz?

Eşit ağırlık seçtim.

Peki TYT kaynağı önerisi verebilir misiniz?

Seviye çok önemli. Kitaplar konusunda çok bilgili değilim ancak herhangi bir kırtasiyede size yeterli yardımı sunarlar. Seviye içinse çekinmeyin kitaptan rastgele 2-3 soruya bakın ve zorluğu size uygunsa alın. Ne kolay yapabileceğiniz ne de hiç yapamayacağınız bir kaynak almayın.

Matematik ve fizik için çap alabilirsiniz. Ardından karekök. Sayısal için söylüyorum bunları bende var çözüyorum anlamadıysanız bile anlıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı