10. sınıf için test kitabı yayın önerisi

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, 10. sınıfa geçtim. Normalde ders çalışmazdım ama artık çalışmak istiyorum. Test kitabı alacağım daha önce pek almış biri değilim, nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum. Mesela her derse farklı mı almalıyım yoksa tüm dersler mi almalıyım veya almam gereken dersler hangileri? Bilgisi olup bilgilendirirseniz çok sevinirim ve kaynak önerisi verirseniz de ayrı olarak çok iyi olur

Hocam henüz 10.sınıfsınız diğer dersleri bırakıp TYT Matematiğinizi çalışırsanız 11 12'de inanılmaz rahat edersiniz. Ben 10. sınıfta çok ders çalışılmasını tavsiye etmem ama çalışılacaksa da TYT matematik taraftarıyım. Çok da zorlamayan temelini kuvvetlendirecek bir TYT matematik kitabı işini ileride çok kolaylaştırır.

Peki belirli bi kitap tavsiye edebilir misiniz?

Peki belirli bi kitap tavsiye edebilir misiniz?
Sayısaldan gireceksen ve biraz böyle orta düzeysen Acil Yayınları Matematiğin İlacı iyi olur eğer hiçbir bilgin yoksa Aktif Öğrenme TYT Aktif Matematik 0 dan Başlayanlara olabilir ancak bu kitap inanılmaz basit yani çok çok kötüyse matematiğin bundan başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…