10.sınıf için yol haritası nasıldır?

Nereye daha basit Allah aşkına, fonksiyon mol bilmem ne bu konuların çeyreği etmez 9.sınıf müfredatı kaç yılında okudunuz?
Dostum bu sene 10. Sınıfım. Önceki sene okula alışma ve düzen oturma üzerine geçti, pek alışamamıştım. Tübitak ve teknofest projeleri çıkarmaya uğraşınca tüm sınıf olarak 9'dan hiçbir şey hatırlamıyoruz. Ve bence fonksiyonlar 9 konularindan basit. Dediğim gibi 9 da potansiyelimizi veremedik doğru düzgün. Bu yıl daha basit geliyor şuan düzenli çalıştığım için.

Sizin gibi olmayı isterdim hocam, düzenli çalışma işini hiç beceremedim.

Ben de 10. sınıfım şu an sadece 10. sınıf çalışıyorum. Benim 9'um çok iyi geçtiğinden pek konuları unuttuğum söylenemez. 10. sınıfı bitirene kadar 11. sınıf olacağımdan pek 9. sınıfı önemsemiyorum.

Sizin gibi olmayı isterdim hocam, düzenli çalışma işini hiç beceremedim.
Çalışma ortamı çok önemli hocam. Herkesin çalıştığını bilince sizde çalışmaya başlıyorsunuz.

Düzenli çalışınca basit gelmesi normal zaten fakat ders ağırlığı olarak çok daha hafif 9 konuları. Saçma proje sorumlulukları verildiği.
İçin zaman ayıramamışsınız o yüzdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…