Kaiser Kayn Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Selam, 10.sınıfa geçtim. Matematik için çap yayınları fasikül ve karekök alacağım. Güzel önerileriniz var mı?
Selam, 10.sınıfa geçtim. Matematik için çap yayınları fasikül ve karekök alacağım. Güzel önerileriniz var mı?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Ben 10. sınıfta acil kullanıyordum. Memnundum.
SıradanBirKullanıc_ı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2023 #3 Kaiser Kayn dedi: Selam, 10.sınıfa geçtim. Matematik için çap yayınları fasikül ve karekök alacağım. Güzel önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sonuç yayınları matematik setini al harika bir set.
Kaiser Kayn dedi: Selam, 10.sınıfa geçtim. Matematik için çap yayınları fasikül ve karekök alacağım. Güzel önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sonuç yayınları matematik setini al harika bir set.