10.sinif kaynak onerileri

Din kulturu disinda kaynak onerileri ariyorum. Sayisal acidan pek de iyi degilim, sozel acidan ortalama, İngilizce ve Almanca notlarim gayet iyi. Tum dersler için konu anlatimli test kitabii tavsiyelerine ihtiyacım var, Almanca'yi bu sene bosladim o yuzden konu anlatimli iyi bir test kitabii onerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Din kulturu disinda kaynak onerileri ariyorum. Sayisal acidan pek de iyi degilim, sozel acidan ortalama, İngilizce ve Almanca notlarim gayet iyi. Tum dersler için konu anlatimli test kitabii tavsiyelerine ihtiyacım var, Almanca'yi bu sene bosladim o yuzden konu anlatimli iyi bir test kitabii onerirseniz sevinirim.
Bende 10'um şuanda Editör ve Palme var. Editör'de zor sorular var. Palme daha çok kolaydan zora giriyor sorular. Tavsiyem kitapçıya gittiğinizde önerilerini dinlemeniz. Ben öyle yapıyorum fakat siz bilirsiniz. Bende boşladım Almanca'yı. Almanca sıfır şuan bende.

Bende 10'um şu anda Editör ve Palme var. Editör'de zor sorular var. Palme daha çok kolaydan zora giriyor sorular. Tavsiyem kitapçıya gittiğinizde önerilerini dinlemeniz. Ben öyle yapıyorum fakat siz bilirsiniz. Bende boşladım Almanca'yı. Almanca sıfır şu an bende.

10.sinifa sifirdan basliyorum, canli derslere pek katilmadim. Konu anlatimli test kitaplari ile calisip testlerini cozsem, 15 subatta baslayacak olan sinavlara hazirlanabilir miyim?

10.sinifa sifirdan basliyorum, canli derslere pek katilmadim. Konu anlatimli test kitaplari ile calisip testlerini cozsem, 15 subatta baslayacak olan sinavlara hazirlanabilir miyim?
Bende de aynı sorun var. Canlı derslere Aralık'dan itibaren pek katılamadım. Bütün 10.sınıf aklımdan uçtu. Bende öyle yapacağım ama kesin bir şey yok. Yine ertelenebilir. Elimizden geleni yapalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı