1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #1 10. sınıf Kimya'da Mol konusunu anlamakta sıkıntı çekiyorum. Youtube kanalı önerebilir misiniz?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 11 Kasım 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
orkunyilmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.186 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer rhodes / flat iron lake kenarında 11 Kasım 2020 #3 Mol konusu TYT'den kalkmadı mı?
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 11 Kasım 2020 #4 Düzgün anlatan bir kanal bulamadım ben. Genelde ya çok hızlı, ya çok uzun ya da çok basit anlatılmış. Hiçbirisi iş yapmaz bana göre.
Düzgün anlatan bir kanal bulamadım ben. Genelde ya çok hızlı, ya çok uzun ya da çok basit anlatılmış. Hiçbirisi iş yapmaz bana göre.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #5 orkunyilmaz dedi: Mol konusu TYT'den kalkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Bu sene müfredatta var ve yazılı da çıkacak. TYT'yi bilmiyorum.
orkunyilmaz dedi: Mol konusu TYT'den kalkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Bu sene müfredatta var ve yazılı da çıkacak. TYT'yi bilmiyorum.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 11 Kasım 2020 #6 Hocalara Geldik, Benim Hocam, Tonguç. Hepsini yala yut işte, en sevdiğin kanalı da izlemeye devam et.
Hocalara Geldik, Benim Hocam, Tonguç. Hepsini yala yut işte, en sevdiğin kanalı da izlemeye devam et.
nuvola Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #7 Seradotwav dedi: Hocalara Geldik, benim hocam, tonguç. Hepsini yala yut işte, en sevdiğin kanalı da izlemeye devam et. Genişletmek için tıkla... Hocalara Geldik ve tonguç mu lisede?
Seradotwav dedi: Hocalara Geldik, benim hocam, tonguç. Hepsini yala yut işte, en sevdiğin kanalı da izlemeye devam et. Genişletmek için tıkla... Hocalara Geldik ve tonguç mu lisede?
M Mavi__ Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 147 Çözümler 2 20 Aralık 2021 #8 Hocalara Geldik'i öneririm.