10. Sınıf matematiği anlayamıyorum

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar bu yıl kötü bir başlangıç yaptım okula. 10 saat uykunun bile yetmediği bir dönemden geçiyorum bu yüzden okulda yorgunluklar ve derslerde uyuma istekleri oluyor bu yüzden dersleri dinleyemiyorum. Matematiğin fonksiyonlarına kadar rehber matematik ile yapabildim 10 soruda 5-6 doğru yapabiliyorum fonksiyonlardan önceki konularda fakat fonksiyonlara geldim geleli yapamıyorum. Okulda dinleyemediğim için rehber matematik ile anlamaya çalışıyorum fakat tekrar tekrar izlesem de anlayamıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi uyku konusu bende de sorunlu çoğu zaman 6 saat uyurum ve öğleye kadar ayılamam fakat 10 saat uyuduğum günlerde hiç ayılamıyorum. Ders konusunda ise moralini bozma bence 5-6 doğruda olsa yine de iyi bence en azından kendim adına

Vallahi uyku konusu bende de sorunlu çoğu zaman 6 saat uyurum ve öğleye kadar ayılamam fakat 10 saat uyuduğum günlerde hiç ayılamıyorum. Ders konusunda ise moralini bozma bence 5-6 doğruda olsa yine de iyi bence en azından kendim adına
Hocam bu kombinasyon permantasyon mudur nedir onlarda 5 doğru zor oluyor. Fonksiyon matematiğin babası diyorlar bu yüzden anlamam lazım bunu.
reis 10.yu anlamazsan ve sayısal seçersen falan 11de işin zor cidden dersi dinlemezsen olmaz
Eşit ağırlık seçeceğim fakat sayısal ile çok fark yok eşit ağırlıktaki matematiğin.

Hocam bu kombinasyon permantasyon mudur nedir onlarda 5 doğru zor oluyor. Fonksiyon matematiğin babası diyorlar bu yüzden anlamam lazım bunu.

Eşit ağırlık seçeceğim fakat sayısal ile çok fark yok eşit ağırlıktaki matematiğin.
evet fazla farkı yok o ben sayısalım trigonometri falan cidden zoralyıcı ama şuan dersi dinleyip evde biraz video izleyip kolay sorular ile pekiştirme yapabilirsin ben dersi dinlemediğim için çok pişmanım şuan dinliyorum çok faydası var

ben onları çok karıştırıyordum 2. döneme kadar çalışınca anca oturmuştu cidden çalışırsan yapacaksın

Hocam öncelikle korkma 12ye kadar lisede matematikten 75 üstü alamadım ve sayısalda 15k yaptım. Sana önerim şu internette kaf diye bir site var. Behzat rasuli-barış ayhan ikilisi birisi yazıyor birisi video ile anlatıyor her şey inciğine çıncığına kadar anlatıyor gidip oradan kitap almanı ve videoları izlemeni öneririm. Ben bu sayede kazandım üniversiteyi sende izlersen beğeniceğine eminim önce 1 tane video paketi al beğenirsen kitabı al paran boşa gitmesin.

Hocam pkob zaten sorunlu bir konu bir sürü soru tipi görmen lazım ama fonksiyondaki eksikliğin tamamen bilgidendir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı