10.sınıf Matematik fonksiyon için YouTube kanalı önerisi

ah goofy

Decapat
Yer
Ankara
Selamlar 10.sınıfım matematik fonksiyonlar için YouTube kanalı arıyorum. Bildiğiniz güzel kanalları bana da söyleyebilir misiniz?

TYT için Eyüp B.'nin oynatma listeleri var. Güzel anlatıyor adam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 10.sınıftayken Rehber Matematik'ten çalışıyordum. 90+ aldım hep Mehmet hocam sağ olsun.

Rehber matematik (Mehmet hoca) çok güzel anlatıyor adam, geçen sene 10.sınıfta sınava girmeden önceki gece izledim 4-5 defa videosunu ve konuyu anlamıştım. Tabii benim sayısalım kötü olduğu için başarılı olamamıştım sınavımda ama Mehmet hoca güzel anlatıyor. Onun dışına benim hocam kanalını da öneririm.

Rehber Matematik ile temelden başlar, olayın mantığını anlarsın. Ardından Benim Hocam ve Matematiğin Güler Yüzü ile soru tipi görürsün. Rehber Matematik'te pek soru tipi yok bu bahsettiklerime kıyasla.

İlyas Güneş'e de bakılabilir. Sıfırdan alır, zora doğru gider. Soru bankası da var, isterseniz onu da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…