S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Eylül 2021 #1 Kardeşim için kitap arıyorum ve ben bu konulardan çok anlamıyorum genelde hep başka yerlerden bakardım. Amazon'dan olursa daha iyi olur.
Kardeşim için kitap arıyorum ve ben bu konulardan çok anlamıyorum genelde hep başka yerlerden bakardım. Amazon'dan olursa daha iyi olur.
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #2 Okyanus Master Matematik zorlayıcı bir kitap. Okyanus Yayınları 10.Sınıf Master Matematik Soru Bankası Okyanus Yayınları 10.Sınıf Master Matematik Soru Bankası
Okyanus Master Matematik zorlayıcı bir kitap. Okyanus Yayınları 10.Sınıf Master Matematik Soru Bankası Okyanus Yayınları 10.Sınıf Master Matematik Soru Bankası
letsgomen55 Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #3 Acil Matematik iyi diyorlar. Orijinal orta seviye zora hazırlayıcı. Çap ise her tipten soruyu barındıran müthiş bir kitapmış. Soru bankası satıcısı ve öğretmenler öyle dedi.
Acil Matematik iyi diyorlar. Orijinal orta seviye zora hazırlayıcı. Çap ise her tipten soruyu barındıran müthiş bir kitapmış. Soru bankası satıcısı ve öğretmenler öyle dedi.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 20 Eylül 2021 #4 Hocam bende 10. sınıfım ve kullandığım/kullanacağım kaynaklar: EİS Ders Anlatım Föyleri (nette pahalı çevrenizdeki kırtasiyelerden alın) Çap Anadolu Liseleri için Soru Bankası Matematik Kulübü 10. Sınıf Matematik Soru Bankası Yeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL konuyu anlamak için Karekök Soru Bankası orta derecedir Bilgi Sarmal zor ve orta arasıdır
Hocam bende 10. sınıfım ve kullandığım/kullanacağım kaynaklar: EİS Ders Anlatım Föyleri (nette pahalı çevrenizdeki kırtasiyelerden alın) Çap Anadolu Liseleri için Soru Bankası Matematik Kulübü 10. Sınıf Matematik Soru Bankası Yeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL konuyu anlamak için Karekök Soru Bankası orta derecedir Bilgi Sarmal zor ve orta arasıdır