Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.377 Makaleler 9 Çözümler 172 Yer Ankara🥀 21 Aralık 2023 #11 Jitemin Komutanı dedi: Peki okulda gitmek istediğim okul 86 ile alıyor benim ortalamam 73 tü.6 tane boş yer var girebilirmiyim.Yani puan mı daha önemli yoksa bos yer olmasımı? Genişletmek için tıkla... Puan+boş yer+nakil alanların puanı önemli.
Jitemin Komutanı dedi: Peki okulda gitmek istediğim okul 86 ile alıyor benim ortalamam 73 tü.6 tane boş yer var girebilirmiyim.Yani puan mı daha önemli yoksa bos yer olmasımı? Genişletmek için tıkla... Puan+boş yer+nakil alanların puanı önemli.
Jitemin Komutanı Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.021 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #12 Şebnem Ferah dedi: Puan+boş yer+nakil alanların puanı önemli. Genişletmek için tıkla... Anladım gitmek istediğim okulun 25 kişilik kontenjanı var arkadaşımda gelmek istiyor ama ortalaması 56 sizce gelebilir mi?
Şebnem Ferah dedi: Puan+boş yer+nakil alanların puanı önemli. Genişletmek için tıkla... Anladım gitmek istediğim okulun 25 kişilik kontenjanı var arkadaşımda gelmek istiyor ama ortalaması 56 sizce gelebilir mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.377 Makaleler 9 Çözümler 172 Yer Ankara🥀 21 Aralık 2023 #13 Jitemin Komutanı dedi: Anladım gitmek istediğim okulun 25 kişilik kontenjanı var arkadaşımda gelmek istiyor ama ortalaması 56 sizce gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Diğer nakil yapanların ortalamasına bağlı.
Jitemin Komutanı dedi: Anladım gitmek istediğim okulun 25 kişilik kontenjanı var arkadaşımda gelmek istiyor ama ortalaması 56 sizce gelebilir mi? Genişletmek için tıkla... Diğer nakil yapanların ortalamasına bağlı.